کسی می دونه که ماژولی که برای بخش سخن هفته سایت زیر استفاده کردن چی هستش
می شه آدرس دانلودش رو بذارین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی می دونه که ماژولی که برای بخش سخن هفته سایت زیر استفاده کردن چی هستش
می شه آدرس دانلودش رو بذارین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز
این فایل فلشه... ولی بگرد تو انجمن.. سخن روز و هفته و اینا زیاد بحثش بود :)
یا علی علیه السلام
آقا ممنون
چون من ندیدم لود شدن سایت رو و همچنین
چون از فونت تاهوما استفاده کرده بود فکر کردم ماژول هستش
و یه کلیک راست هم نکردم که بفهمم فلشه
ممنون از شما
میتونید از ماژول newsflash هم استفاده کنید که به صورت پیش فرض نصب هست فقط باید مطلبش رو هر هفته خودتون عوض کنید
اره
ممنونم اینم یه راه حل هستش
اما چون اون چیزی که معرفی کردم حالت تایپینگ داشت
به نظرم بیشتر جذاب اومد
خوب البته ماژول هایی که به صورت تایپینگ هستند هم وجود دارند.می تونید در انجمن و mambo-digg.com سرچ کنید.
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــــــلی
ممنون از راهنماییتون
بعد از جستجوی کلید واژه های "ماژول" و "تایپ" به این لینک رسیدم
که توی این تاپیک انجمن به فایلی رسیدم که توی این ادرس برای دریافتش بود
البته "دمو" ی کار رو تو این آدرس دیدم
البته توی سایت joomla extention ها هم کلید واژه های "type" "writer" رو سرچ کردم که نتیجه اش این شد
البته به غیر از اون لینک اولی که تونستم یه ماژول دانلود کنم یه ماژول دیگه هم بود
"دمو"ش رو تو لینک زیر دیدم
و از آدرس زیر هم دریافت کردم
از دوستانی هم که من رو برای رسیدن به جوابهای بالا راهنمایی کردن ممنونم
سلام.ممنون از این که نتایج جستجوی خودتون را در اختیار کاربران قرار دادین.کار قشنگی کردین.
موفق باسید
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ـــلی
با سلام
من از این ماژول استفاده کردم ولی دو تا مشکل دارم یکی اینکه نمی دونم مطلب رو از کجا باید وارد کنم چون تو تنظیماتش فقط مطالب استاتیک و معمولی هست و جایی برای مطالب خود این بخش در نظر نگرفته
دوم اینکه همینطوری هم که نصبش کردم این پیام های خطا رو میده :
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/u114230/public_html/kahf/modules/mod_typewriterticker.php on line 133
Notice: Constant html_javascript_convert_error_invvar already defined in /home/u114230/public_html/kahf/modules/mod_typewriterticker.php on line 342
ممنون می شم کمک کنید
الان اون یکی ماژول رو هم نصب کردم .خیلی کاملتره ولی
مشکلش اینه که از روی rss می خونه
من می خوام مثل مون سخن هفته یه جوری باشه که خودم بهش متن بدم آیا راه حلی هست ؟