-
لود نشدن ويرايشگر
سلام:
من تازه با مامبو اشنا شدم و تازه امروز دانلود و نصب كردم نسخه 4.6.2 را و در قسمت مديريت و كامپوننتها به تنظيمات ويرايشگر برخوردم و ديدم كه مامبو ويرايشگر نسبتا خوبي دارد ولي نه در بخش مديريت و ارسال مطلب و نه در بخش ارسال مطلب خود سايت ويرايشگر نمايش داده نمي شود و محل در مطلب بدون ويرايش گر است .!
دوستان و اساتيد محترم لطف مي كنند به زبان ساده كه براي من تازه كار راحت باشه راهنمائي كنند .
ممنون از شما
-
پاسخ : لود نشدن ويرايشگر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
[quote author=مجید link=topic=14102.msg74860#msg74860 date=1213207745]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
توي جستجوهاي داده شده شما چيز بدر خوري پيدا نشد لطفا راهنمائي كنيد . پي نخود سيا نفرستيد
-
1- چک کنید آدرس سایت شما با ادرس configuration.php یکی باشه
2- چک کنید مامبوت ویرایشگر منتشر شده باشه
3- اگر این کارها را کردید مامبوت را حذف و مجددا نصب نمایید
-
[quote author=siavoosh link=topic=14102.msg74897#msg74897 date=1213214326]
[quote author=مجید link=topic=14102.msg74860#msg74860 date=1213207745]
[/quote]
توي جستجوهاي داده شده شما چيز بدر خوري پيدا نشد لطفا راهنمائي كنيد . پي نخود سيا نفرستيد
[/quote]
مشکل شما مشکلی نیست که ما اولین بار باشه سوالش رو دیده باشیم و یا اینکه اولین بار باشه کسی پرسیده و یااینکه تا حالا ندیده باشیم
هزاران بار در همین انجمن این مشکل مطرح شده شما کمی وقت باید بزارید
درسته تازه ثبت نام کردید و هنوز با سایت آشنا نستید اما به هر حال قابل توجه شما باشه که در این انجمن به جواب خواهید رسید چه با جستجو و چه پاسخ های مستقیم ما
به هر حال
[quote author=نوید link=topic=14102.msg74914#msg74914 date=1213239718]
1- چک کنید آدرس سایت شما با ادرس configuration.php یکی باشه
2- چک کنید مامبوت ویرایشگر منتشر شده باشه
3- اگر این کارها را کردید مامبوت را حذف و مجددا نصب نمایید
[/quote]
4- آدرس سایت رو با www بزنید و وارد ادمین بشید
5- مشخصات سرورتون رو بررسی کنید که با پیش فرض های مامبو سازگار بشه یعنی موقع نصب همه ی گزینه ها تیک سبز خورده باشه
6- اگر هیچ کدون نشد پاک کنید مامبوت ادیتور رو و دوباره نصب کنید
مرسی که وقت می گذارید
یاعلی