سلام
دوستان  سه تا قالب می زارم اگه کسی خواست دانلودش کنه . به نظر من که قالبهای توپین ;)
قالب شماره ا : :)
قالب شماره 2: :)
قالب شماره 3: :)
** لینک ها ویرایش شد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان  سه تا قالب می زارم اگه کسی خواست دانلودش کنه . به نظر من که قالبهای توپین ;)
قالب شماره ا : :)
قالب شماره 2: :)
قالب شماره 3: :)
** لینک ها ویرایش شد
یک پیش نمایش ازشون بزاریذ و آیا فارسی هستن؟
لطفا اسم قالب ها رو بنویسید و در ضمن سایت بالا برای دانلود باز نشد
من لینک ها رو ویرایش میکنم که در صورتی که کامرشیال بودن قوانین رعایت شده باشه
اگر ممکنه دوباره به همراه یک عکس + یک اسم از قالب + لینک دانلود + اینکه فارسی هست یا خیر بگذارید
بسیار ممنون
یاعلی
باسلام
با عرض پوزش به دلیل ارسال ناقص کامنت به عرض می رسانم : بله هر سه قالب فارسی هستند
و اما قالب ها همراه عکس :
قالب شماره 1:
نام قالب :digitaleye_moon
تصویر : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دانلود: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-------------------------------------------------
قالب شماره 2:
نام قالب :daydream2blue_451a
تصویر: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دانلود:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-----------------------------------------------
قالب شماره 3:
نام قالب:digitaleye_drop
تصویر:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دانلود:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
--------------------------------
در ضمن خودم تست کردم لینک دانلودها هم سالم هستند و مشکلی ندارند . امیدوارم برای کاربران عزیز مامبو مفید واقع بشه. ;)
قالب های قشنگی من تست کردم جالب بود
فقط قالب وسطی یک خطا می داد
templates\daydream2blue_451a\index.php on line 23
موفق باشید
نمی دونم مشکل از من هست یا ...
ولی من عکس ها رو ندیدم ! لود نشدند
سلام :)
آقا مجید هم لینکها سالمه و هم عکسها لود می شه . ;)
بله دیدم الان مرسی
آقا اگر قالب ها رو تست کردید و مشکلی نداشت بفرمایید تا در مامبو دیگ هم منتشر کنیم دوست عزیز خودتون هم یک مرور دیگه بکنید اگر مشکلی نداره منتشر کنیم
دوستان دیگه هم خوب تست کنن و نظرشون رو بگن
یاعلی
مشکلی از بابت ارور نداره ولی خوب ماژول ها رو حوب نشون نمیده، یعنی همه ماژول ها رو توی یک کادر نشون میده و تفکیک نمیکنه.
آف تاپیک: میشه یه تاپیک در بخش متفرقه ایجاد کرد تا با بچه های مامبولرن تبادل لینک داشته باشیم؟
[quote author=مجید link=topic=14109.msg75272#msg75272 date=1213548289]
بله دیدم الان مرسی
آقا اگر قالب ها رو تست کردید و مشکلی نداشت بفرمایید تا در مامبو دیگ هم منتشر کنیم دوست عزیز خودتون هم یک مرور دیگه بکنید اگر مشکلی نداره منتشر کنیم
دوستان دیگه هم خوب تست کنن و نظرشون رو بگن
یاعلی
[/quote]
[quote author=emad_67 link=topic=14109.msg75284#msg75284 date=1213551124]
مشکلی از بابت ارور نداره ولی خوب ماژول ها رو حوب نشون نمیده، یعنی همه ماژول ها رو توی یک کادر نشون میده و تفکیک نمیکنه.
آف تاپیک: میشه یه تاپیک در بخش متفرقه ایجاد کرد تا با بچه های مامبولرن تبادل لینک داشته باشیم؟
[/quote]
سلام
آقا مجید بفرموده شما دوباره تست کردم مشکلی نداشتن . ارور هم که نداره . ولی شاید ایرادی که دوستان بگیرن از بابت کم بودن موقعیت ماژولها باشه که اونم می تونن به سیلقه خودشون اضافه کنن.
موفق باشید