سوالی درباره ارسال یادداشت و نام کاربران میهمان
سلام دوستان :
در بخش ارسال یادداشت توسط کاربران اگر ارسال یادداشت توسط کاربر میهمان را فعال کنم هیچ تکست باکسی برای گرفتن نام کاربر ارسال کننده مطلب نمیاد این مشکل رو همه دارن یا فقط من دارم؟
اخه ضایعه یه یادداشت بدون نام فرستنده...!
اگه چیزی هست که من اشتباه کردم یا دلیل خاصی هست لطفا بگید..
مرسی
پاسخ : سوالی درباره ارسال یادداشت و نام کاربران میهمان
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم عکسش ؛ تکست اریا میاد ولی بدون کادر نام برای ارسال کننده یادداشت
:-[
نسخه مامبو شما چند است ؟ و روی مطالب با بخش - مجموعه یادداشت رو فعال کردید ؟
سلام
adineh جان کار شما مشکلی نداره خود این کامپوننت جای برای اسم یا ایمیل نداره اگر می خواید بازدید کنندگان موقع ارسال یادداشت نام ، عنوان، ایمیل و ... بتون وارد کنند از akocomment استفاده کن(لینک پایین)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشی
نسخه 4.6.2 هست
اره در بخش تنظیمات یادداشت تمام مجموعه و بخش را برای ارسال یاد داشت فعال کردم
یعنی نامشون را با هم انتخاب کردم .
سلام مجید جان این تاپیکی که دادی رو دیدم :
کامپوننت رو هم دانلود کردم البته اون یکی رو که حسین اقا اپ کرده بود. زیاد وارد نیستم :-[
حالا برای نصبش چطور عمل کنم و البته میشه از تو قسمت مدیریت بعضی فیلدهایی رو که نمی خوام حذف کنم تا نشون داده نشه
مرسی
شما فایل حسین آقا دانلود کردید استخراج کنید داخلش یه فایل کامپوننت و مامبوت به نام های com_akocomment_SE1.zip و bot_akocomment_SE.zip اینها را نصب کن بعد مامبوت خود یادداشت پیش فرض غیر فعال من و مامبوت ایت را (Akocomment) فعال کن
بعد داخل مدیریت مجموعه های که می خوای این کامپوننت توش منتشر بشه را انتخاب کن و می تونی داخل همون مدیریت بعضی فیلد ها را برداری و مثلا فقط نام و عنوان بمونه
اگه سوالی داشتی تو همون تاپیک مطرح کن
موفق باشی
سلام مجید جان ببخشید من یه مشکلی دارم :
بعد نصب و فعال کردن کامپوننت جدید و غیر فعال کردن کامپوننت قبلی هنوز این کامپوننت تو صفحات جایگزین پیش فرض نشده
چون خیلی عجله داشتم این سوال رو هم اینجا و هم توی تاپیک خودش مطرح کردم
اگه زود تر جواب بدید ممنون میشم
سلام مجدد
از تو منوی کامپوننت که گزینه یادداشتها بهش اضافه شده هم تمام بخشها را با هم انتخاب کردم و کامپوننت رو روشون فعال کردم و بعد هم ذخیره کردم.
مشکل از کجاست؟
دوستان خودم حلش کردم مربوط بود به ماژولش ان رو به حالت انتشار در اوردم درست شد.