سلام
من مامبوت joomlajax رو نصب کردم و مشکلی در نصب نبود ولی متاسفانه مامبو من اجکس نشد.!
ممنونم راهنمایی بفرمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من مامبوت joomlajax رو نصب کردم و مشکلی در نصب نبود ولی متاسفانه مامبو من اجکس نشد.!
ممنونم راهنمایی بفرمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب عزیزم این برای جوملا هستش
مامبوت آژاکس  برای مامبو فرق داره که فکر کنم تیم مامبو لرن داره از آقا محسن بپرس  ولی توی اینترنت فکر نکنم باشه 
در ضمن برای استفاده از آژاکس باید کامپوننت seF را غیر فعال منید واز جاوا هم نباید استفاده کنید
موفق باشید
من روی جوملا 1.5 هم نصب کردم با این که گزینه ارث بری فعال بود و خود پلاگین فعال کردم پیغام No Access داد و دیگه سایت بالا نیومد
** دو پست شما یکی شد
سلام
فرض براینکه این مامبوت روی مامبو کارکند ، ایا روی اندیکس کردن و seo توسط گوگل ،تاثیر می گذارد؟
نه عزیزم برای استفاده از این مامبوت حتما باید این گزینه ها غیر فعال باشند
[quote author=sogoli link=topic=14394.msg76499#msg76499 date=1214403999]
سلام
فرض براینکه این مامبوت روی مامبو کارکند ، ایا روی اندیکس کردن و seo توسط گوگل ،تاثیر می گذارد؟
[/quote]
یا علی
این بسته به دلیل تغییر آدرسا ها به جاوا برای متور های جستجو اصلا مناسب نیست.
جوملا بسته دیگه ای داره که به صورت تجاری منتشر شده که آدرس ها را به همان صورت نگه داشته و تمایشش رو به صورت آژاکس میکنه.
به گمونم این سیستم روی مامبو هم نصب بشه.
پیروز باشید
ببخشید میدونم این اسپم هست.
ولی بد نیست این رو بخونید.
Speed-up your website!
AJAX Fly is an AJAX Solution for Mambo/Joomla CMS developed by the Mamboassistance.com Team. It enables you to load page content quickly without having to reload the webpage. This solution includes core development files and a menu module to build ajax-based menus for your site.
** دو پست شما یکی شد
من مامبوت joomajax رو نصب کردم وقالب مخصوص اون رو از این ادرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کردم و خوشبختانه قالبیت ajax در مامبو فعال شد و در واقع مامبو به مامبو ای جکس تبدیل شد.فقط یه سوال اگر بخواهم تو قسمت مدیریت هم این قابلیت اعمال شود ، از چه طریقی باید عمل کنم؟
اگر امکانش هست یک توضیح بدید که چطور این کار انجام دادید( البته داخل خود وب سایت هم بود)
[quote author=majid66 link=topic=14394.msg76600#msg76600 date=1214477935]
اگر امکانش هست یک توضیح بدید که چطور این کار انجام دادید( البته داخل خود وب سایت هم بود)
[/quote]
به به ممنون از توضیح جناب سوگلی همه متوجه شدند 8)
دوستان ماموبت از این لینک دانلود می کنید
و قالب را هم از این لینک دانلود میکنید
هر دو را نصب کنید و منتشر کنید
حالا از آژاکس لذت ببرید
البته زیاد خوشحال نشید چون آژاکس هم مشکلات خودشو داره ;)
** پست های شما یکی شد
من اینو قبلا تست کرده بودم رو لوکال کار می کرد ولی روی هاست نه.راستی کپی رایتش خیلی نا جوره کمک کنید با هم حذفش کنیم
سلام
دوست عزیز من روی هاست هم امتحان کردم و به خوبی اجرا شد.
درکل راه حل خوبی هست برای کسانی که دوست دارند از ای جکس در سایتشون استفاده کنند.و
فقط اگر میشد برای دسترسی به بعضی قسمتهای سایت از این قابلیت استفاده بشود (نه در مل سایت) خیلی عالی می شد.