لینک به جاوا اسکریپتjavascript
با سلام و خسته نباشید.
سرچ که چه عرض کنم ترکوندم.
بعد از کلی تحقیق و تفحص فهمیدم لینک به css خارجی به این شکل است:
به جای
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/index.css">
باید بگوییم:
<?php echo "<link rel=\"stylesheet\" href=\"$GLOBALS[mosConfig_live_site]/templates/$GLOBALS[cur_template]/css/index.css\" type=\"text/css\"/>" ; ?>
حالا اگر بخواهیم به یک فایل جاوا اسکریپت خارجی لینک بدهیم به جای:
<script src="SpryAssets/SpryCollapsiblePanel.js" type="text/javascript"></script>
چه باید بگوییم.
در ضمن این فایل را در templateDetails.xml به اینصورت تعریف کردم:
<SpryAssets>
<filename>SpryCollapsiblePanel.css</filename>
<filename>SpryCollapsiblePanel.js</filename>
</SpryAssets>
با تشکر
پاسخ : لینک به جاوا اسکریپتjavascript
سلام
لطفا برای قرار دادن کد در تاپیک از تگ Code [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده نمایید .
فرقی نداره شما می تونید آدرس فایل رو هم به همون روش قرار بدین .
کد:
<script language="javascript" type="text/javascript" src="<?php echo $mosConfig_live_site; ?>/templates/TEMPLATE_NAME/scripts/SpryAssets/SpryCollapsiblePanel.js"></script>
موفق باشید
امیر
با تشکر از شما
مشکلم بعد از یک هفته سر و کله زدن حل شد.
واقعا از اینکه بدون کوچکترین چشم داشتی اینطوری به افرادی که حتی نمی شناسیدشان کمک می کنید ممنونم.
[quote author=FaVa link=topic=14481.msg77121#msg77121 date=1214851230]
با تشکر از شما
مشکلم بعد از یک هفته سر و کله زدن حل شد.
واقعا از اینکه بدون کوچکترین چشم داشتی اینطوری به افرادی که حتی نمی شناسیدشان کمک می کنید ممنونم.
[/quote]
خواهش می کنم دوست عزیز . این وظیفه ای هست که بر دوش هم وجود داره . ما در برابر خدماتی که از این برنامه و تیم می بریم (به نظر شخص بنده ) موظفیم در گسترش اون هم کمک کنیم .
منم روزی در جایگاه شما بودم و دیگران به من کمک کردم . شما هم در آینده اگه دوست داشتید همین کار رو انجام بدید . ( یاد فیلم pay it forward افتادم ::))
موفق باشید
امیر