پاسخ : درخواست آموزش تخصصی
سلام
منظورتون دقیقا این هست که آموزش نوشتن کامپوننت و ... در سایت قرار بگیره ؟
یا علی
هدف من آموزش برای بهتر شدن ....
مثلا میشه از یک کامپوننت یا ماژول ساده برای درک بهتر استفاده کرد ..... من برای خودم نمی گم چون دیدم که جای اون توی سایت و تالار خالیه ....
اکثر کسانی که از صفر وارد سایت می شوند ، سر درگم هستند و نمیدونند که چه کاری برای بهتر شدن سایت مامبویی خودشون باید بکنند.
البته من منکر زحمات و آموزش های سایت نیستم ولی باید آموزش ها تخصصی تر و کاملتر و گرافیکی تر باشه....
چون اگر کسی مثلا خواست یک ماژول و یا کامپوننت مورد نیاز خودش رو ایجاد کننه و وقت و سوادشو داشت بدونه که چه طور تو مامبو باید کارکنه .... مثل همون مسائلی که در پست قبلی اشاره شد..
تا دیگه سوالات پیش پا افتاده و یا زودگذر مطرح نشه و افراد بتونند در پیش برد مامبو و اهداف آن و همه گیر شدن آن تلاش کنند ...
چون :
اساس کار متن باز همینه ... شما که نباید خصاصت به خرج بدید و باید این فناوری رو گسترش بدید ....چون این مردم و کاربران هستند که اون رو گسترش و بهترش می کنند ..... اگر با این مسوله موافق نیستید آنرا مطرح کنید و گرنه در این مسائلی که در بالا به اون اشاره شد بکوشید.
با تشکر از تمامی کاربران ، دوستداران و عزیزان کوشا در مامبو
من هم با نظر شما کاملاً موافقم. برای اینکار تیم مامبو API های مربوط به مامبو رو انتشار دادن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما یکم برای تازه کارایی مثل من اینجوری یکم مشکله و البته مثل من هم زیاد نباشه، کم هم نیست!!!
حالا منتظر جواب دوستان هم هستیم!!!
یا علی ...