مشکل بعد از ارتقا از جملا به مامبو
سلام
من با همون روشی که توی اینجا بحث شد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یعنی با کپی پیست کردن خواستم برم به سمت مامبو/
همه فولدرها رو کپی پیست کردم بجز
template,editor,installation
و فایل configuration.php-dist
ولی سایتم این ارورو می ده Fatal error: Unable to read 5109 bytes in /home/ucurumne/public_html/index.php on line 0] چرا؟
Re: مشکل بعد از ارتقا از جملا به مامبو
سلام
براي منم اين مشكل پيش اومده بود
انقدر ور رفتم تا فهميدم فايل زيپ شده ايي كه از مامبولرن ميگيريد نبايد رو دستگاه شخصي آنزيپ كنيد بلكه بايد به هاست انتقال بديد و اونجا توي يك فولدر زيپ رو باز كنيد و بوسيله cuteftp از اون فولدر فايلهاي گفته شده رو cut كنيد و به فولدر مقصد انتقال بديد شايد مشكل شما هم با اين روش حل بشه امتحان كنيد.
سلام،
البته ان شاء ا... که قبلش backup گرفته باشی از سایتت!
سایتت رو به حالت قبل برگردون یعنی backup  ها رو جایگزین کن. بعدش فایل زیپ شده مامبو رو که از مامبولرن گرفتی کپی کن توی فولدری که فایلهای سایتت اونجان. بعدش اون فایلو extract کن همونجا. اینجوری مشکل حل میشه.
سلام
آقای رادمهر می شه اون فایل زیپ رو آپلود کنم توی روت و همونجا اکسترکت کنم؟ یعنی بدون برگردوندن بکاپ ها؟
سلام
میشه ;) مشکلی نداره . فقط حتما چک کن که فایلها writeable باشند و کاملا فایلها overwrite بشن .
بعد از این کار یه فایل upgrade تو سایت مامبولرن هست برای ارتقا از 4.5.3H به 4.5.3H Pro اون رو دانلود کن . یه پوشه upgrade توش هست که باید اونم آپلود کنی تا تغییرات لازم در دیتابیس شما انجام بشه ...
یا علی
پرمیشن فولدرها و فایلها رو باید روی چند بذارم ؟
و سوال دوم هم اینکه من فایل mambo453h_pro[1].tar رو از مامبو لرن گرفتم که توش یک فایل به اسم mambo453h_pro.tar هست. همون فایل ولی یعنی mambo453h_pro[1].tar رو به روت آپلود کنم و اونجا اکسترکت کنم؟
پرمیشن ها رو روی 777 ست کنید .
بله .
اون فولدر upgrade که گفتم در پچ 4.5.3H to 4.5.3H pro موجود هست .
یا علی
فایلها همون 777 باشه؟
میشه تموم فولدرها رو پاک کنم(غیر از image) و configuration.php-dist و یک بار تمیز نصب کنم؟ شما اینو توصیه می کنین؟
آقای فیروزمندان خدمتتون یک پیغام خصوصی فرستادم. اگه می شه لطف کنید و جواب بدین. ممنون ;D
اتفاقا این روش نصب تمیز بهتره! فقط آخر کار بانک اطلاعاتی خودتون رو جایگزین کنید.