سلام دوستان
من می خوام smf115 را نصب کنم کسی لینک دانلود فارسی سازشا داره؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
من می خوام smf115 را نصب کنم کسی لینک دانلود فارسی سازشا داره؟
ممنون
میتونید فارسی ساز را از سایت smflearn.com دانلود نمایید
سلام
ممنون اما این سایت smflearn که بالا نمی آید و همش پیغام خطا می دهد:
The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.
--------------------------------------------------------------------------------
Incorrect syntax was used in a comment. Error processing resource '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]. Line 1, Position 45
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><!----- SMFLearn Commercial Template ----- Designed and Developed by Mambolearn Team ----->
--------------------------------------------^
از این جا دانلود کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر دانلود نشد با فایرفاکس امتحان کنید.
سلام
مرسی بابات لینک
من یکی دیگه دانلود کردم 1 مگ و خورده ایه و این یکی 486 کیلو کدوم درست تره؟؟؟؟ :( :(
با سلام احتمالا یکی بسته فارسی ساز هست یکی خود اس ام اف بنابراین فایل های اس ام اف رو از خود سایت اس ام اف بگیرید بسته ی فارسی ساز رو از smflearn و در بسته اصلی کپی کنید و بعد نصب کنید.
یا علی
پست بالا تایید میشه.احتمالا اون خود smf بوده.در ضمن اگر درست یادم باشه (مطمئن نیستم) بعد استخراج فارسی ساز 3 پوشه داخل فارسی ساز هست که باید در پوشه theme (شاید هم thems ) قرار بگیرد و به عبارتی جایگزین محتویات اون پوشه بشه.
با سلام وخسته نباشید...مشکلی در نصب 1.1.5 وجود داره...من هر دوفایل رو در پوشه مربوطه قرار دادم و اکسترکت کردم...دسترسی ها روهم تغییر دادم....نصب هم انجام میشه...ولی خبری از فارسی نیست؟...مشکل از کجا میتونه باشه؟...
اگر فایل های فارسی رو درست روی فایل های انگلیسی بریزید و جایگزین کنید، موقع نصب هم باید فارسی باشه
اینطور بود ؟
موقع نصب هم از فارسی خبری نبود...البته 3 تا فولدر داخال بسته فارسی ساز...در داخل فولدر theme نبودن که من خودم این فولدر رو ساختم ....
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ظاهرا مشکل حل شد...ممنون.