تغيير در نحوه نمايش مطالب
سلام من يك سايت ساختم .
حلا وقتي مطلب به اون اضافه مي كنم فقط تا 5 عنوان در صفحه جا ميشه بقيه ارشيو ميشن و به صفحات بعد ميرن ميشه كمكم كنيد اون 5 تا هم زير هم نميان در كنار هم نمايش داده ميشن .
اين ادرسشه ميشه نگاه كنيد و راهنماييم كنيد ۀ
باتشكر از همه اساتيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پاسخ : تغيير در نحوه نمايش مطالب
سلام
از مدیریت منوتون . منوی انتشارات رو ویرایش کنید و در بخش پارامتر ها می تونین تنظیم کنید که چند تا مطلب بلند باشه . همچنین تعداد ستون ها روهم می تونین تعیین کنید .
سلام اين انتشارات توي منوي اصلي هستش .
من اونو انتخاب كردم
و اينو برابر
تعدا د نمايش : 50
براي ستون كه چيزي نبود اونجا
؟
بايد دقيق كجا برم اينجا كه اومدم اشتباه هستش ؟
تو قسمت مديريت منوها كه ميرم چيزي نيست ؟
ميشه بيشتر توضيح بدي
همون منوی اصلی منظورمه.
این صفحه شما چه جوری رفتی توش ؟ من که هرچی گشتم لینکش تو منو رو پیدانکردم.
شما منویی که باهاش میره به صفحه ی بلاگ مجموعه یا بلاگ بخش رو که ویرایش کنی این گزینه هایی که گفتم برات می آد.
ببين بازم نشد اينم عكس اون قسمت بايد كجا هارو تغيير بدم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين ايدي منه اگه ميتونه بيا روي چت كمكم كن مرسي از شما
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] يكسره انلاين هستم
** دو پست شما یکی شد
[quote author=hentjanson link=topic=14586.msg77509#msg77509 date=1215183583]
اين ايدي منه اگه ميتونه بيا روي چت كمكم كن مرسي از شما
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] يكسره انلاين هستم
[/quote]
دوست من مشکلتون رو همین جا پیگیری کنید که در آینده اگر دوستی خواست از اطلاعات شما هم در حل مشکلش استفاده بکنه بتونه
موفق باشید
یاعلی
دوست من حل نشد مشكل من چيكار كنم يهني اونجا جايي براي تعيين ستون نيست ؟
ميشه اسم مورد ستون رو بگيد
یه عکس بزرگ تر می زاشتین خوب !
ببینین من برای صفحه اصلی می گم . شما برو توی منوی اصلی . صفحه ی اصلی رو ویرایش کن . توی پارامتر ها اینا رو میبینی :
"
متن بلند> اولين گزينه برای سايت شما تعداد نمايش مطالب به صورت کامل(Leading) را مشخص می نمايد.
متن ستون بندي شده> دومين گزينه تعداد کل مطالب ای که می خواهید به صورت ستونی زیر مطالب کامل نمایش داده شود را مشخص می کند
تعداد ستون> سومين قسمت ستون ها را مشخص می کند ؛ بطور مثال اگر شما متن ستون بندي شده را برابر ۴ و تعداد ستون را برابر ۲ قرار دهيد جدولی دو در دو خواهيد داشت و اگر تعداد متن ستون بندي شده را برابر ۶ و تعداد ستون ها را برابر ۳ قرار دهيد جدولی با دو سطر و سه ستون خواهيد داشت که حاوی عنوان و خلاصه مطلب می باشد.
لينك ها> بخش چهارم تنظيم تعداد لينک های عناوين باقی مانده بر حسب مرتب سازی تاريخ را نشان ميدهد ؛ اگر تعداد آن صفر قيد شود ؛ هيچ لينکی به عناوين قديمی تر سايت نمايش داده نخواهد شد.
"
حالا برای قسمت های دیگر هم همینه . بگرد منویی از جنس بلاگ مجموعه یا بلاگ بخش رو پیدا کن که این صفحه رو نشون می ده . این تنظیمات توش هست حتما .