نمايش سايتي ديگر در سايت مامبويي
سلام و خسته نباشيد
آيا مامبو اين امكان رو داره كه يك سايت ديگه رو داخل سايت نشون بده ( مثلا مانند سايت P30Download كه در قسمت لينك هاي روزانه اش سايت هاي ديگه رو تو سايت خودش نشون ميده)
اگر متوجه نشدين به آدرس زير برين:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پاسخ : نمايش سايتي ديگر در سايت مامبويي
یک سایت دیگر در سایت مامبویی امکان پذیر هست
با استفاده از wrapper شما کافیه که از منو ها منو بسازید و نوع منو رو wrapper انتخاب کنید
توی مامبو چیزی به نام لینک آور وجود داره که این کار انجام میده ولی نه دقیقا شبیه اون چیزی که شما گفتید
لینک آور این کار رو انجام میده اما به قول آقا مجید نه اون طور بهتره مثل سایت من از طریق RSS و وبلاگ هایی مثل بلاگفا این کار رو انجام بدی...
برو توی سایت و قسمت بالای سایت متوجه میشی!
[quote author=behrooz0_o link=topic=14609.msg77641#msg77641 date=1215282258]
لینک آور این کار رو انجام میده اما به قول آقا مجید نه اون طور بهتره مثل سایت من از طریق RSS و وبلاگ هایی مثل بلاگفا این کار رو انجام بدی...
برو توی سایت و قسمت بالای سایت متوجه میشی!
[/quote]
درسته Rss این کار انجام میده یعنی لینک های جالب جمع میکنه ولی فقط با کلیک روی اونها هر کدوم تو سایت خودشون نشون میده
اینجا یک نسخه هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینجا هم می تونی خودتون یکی را ایجا کنید
یا حق
اون سایتی که معرفی کردید، ف . ی . ل . ت . ر . ه
سعید جان منظورت کدوم سایت بود؟
اونی که داخلش لود می شد. بگذریم.
شما می تونید با کمک iframe این کار رو انجام بدید.
و برای اینکه برای هر آدرسی یک فایل جداگانه نسازید، می یتونید از اسکریپت های php کمک بگیرید. (یا استفاده از متد get )
آقا سعید جان سایت من رو که نمی گی؟!
چون برای رفع فیــــــــــــ لتر باید اقدام کنم....
نه . اون لینکی که در اولین پست اومده، p30download یک سایت دیگه رو لود کرده که اون سایته ف.ی.ل .ت.ر. هست.
اون سایت هم اینه
h++p://r.a.d.i.o. z.a.m.a.a.n.e.h,com/p.o.u.r.m.o.h.s.e.n/2008/06/post_131.html
نگران نباشید