سلام با عرض معذرت از اين سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-\
من هر چه مي گردم" تاپيك قالب بدهيد فارسي كنيم " را پيدا نمي كنم. مي تونيد لينكش رو برام بذاريد.
آخه ازشون درخواست داشتم.
???
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام با عرض معذرت از اين سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-\
من هر چه مي گردم" تاپيك قالب بدهيد فارسي كنيم " را پيدا نمي كنم. مي تونيد لينكش رو برام بذاريد.
آخه ازشون درخواست داشتم.
???
كارت چيه - بگو همينجا شايد تونستيم كمكت كنيم
سلام. آخه در اون تاپيك نوشته شده بود كه قالبي كه مي خواهيد بگوييد ما فارسي مي كنيم.
من از خوشحالي باورم نشد :o
ولي خالا يك قالب دانلود كردم كه مي خواستم اگه مي شه فارسيش كنيد.
قالب زيبايي است. از قالبهاي SITEGROUND:
siteground81:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نام: network
or
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون. اگه امكانش هست يا نيست به من بگوييد. ;)
این قالب رو تا امشب برات فارسی میکنم میتونی در فعالیت های کاربران دانلودش کنی
:o :o :o واقعا ممنونم. پس من تا آخر امشب منتظرم. متشكر. :) :)
سلام :) فقط مواظب باشید کامرشیال نباشه :)
یا علی علیه السلام
حسین جان رسیدن به خیر زیارت قبول
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=14720.msg78401#msg78401 date=1215862745]
سلام :) فقط مواظب باشید کامرشیال نباشه :)
یا علی علیه السلام
[/quote]
قالب ها سایتsiteground همه رایگان هست
[quote author=par82 link=topic=14720.msg78400#msg78400 date=1215861445]
:o :o :o واقعا ممنونم. پس من تا آخر امشب منتظرم. متشكر. :) :)
[/quote]
حدود 80 در صدشو فارسی کردم یه جاهایی به مشکل خوردم
فقط با کلاس mainlevel
و کلاس ماژول ها مشکل داره که سعی میکنم درستش کنم در غیر این صورت باید از بچه های دیگه هم کمک بخواین
** دو پست شما یکی شد
با سلام و عرض ادب خدمت مدیر سایت
می خواستم بگویم که اگر می شود لطف کنید قالب هایی را که فارسی می کنید در قسمت دانلود مامبولرن قرار دهید.
از لطفتان بسیار متشکرم.
با عرض سلام دوباره
من از مامبو 4.6.2 و cpanel لینوکس استفاده می کنم می خواستم از شما بپرسم که اگر بخواهم کاری کنم که فقط اعضای سایتم بتوانند از لینک های دانلود (دانلود از 4shared) استفاده کنند چه باید بکنم
دوماً قسمت تایپ نظر دهی (پاسخ) سایت شما بسیار زیباست اگر بخواهم یکی مانند آن را در سایتم داشته باشم اولاً اجازه می فرمایید؟ و اگر اجازه می دهید لطف کنید بگویید که چگونه مانند آن را در سایتم فراهم کنم.
مرا به خاطر اینکه این سؤال ها را در مکان نامناسبی بیان کردم ببخشید چون هنوز نمی دانم در کجا بحث جدیدی ایجاد کنم.
باز هم متشکرم.
کسری مهدی زاده
** دو پست شما یکی شد
کسری جان سلام ورودتون رو به انجمن خیر مقدم میگم
[quote author=kassra link=topic=14720.msg78407#msg78407 date=1215865409]
من از مامبو 4.6.2 و cpanel لینوکس استفاده می کنم می خواستم از شما بپرسم که اگر بخواهم کاری کنم که فقط اعضای سایتم بتوانند از لینک های دانلود (دانلود از 4shared) استفاده کنند چه باید بکنم
[/quote]
برای اینکه فقط کاربران عضو قادر به دیدن مطالب باشند وقتی مطالب رو ایجاد میکنید در قسمت سمت راست از تب انتشار نوشته شده سطح دسترسی که باید این پارامتر رو روی Registered قرار دهید تا فقط کاربران عضو شده بتونن ببینند .
دوماً قسمت تایپ نظر دهی (پاسخ) سایت شما بسیار زیباست اگر بخواهم یکی مانند آن را در سایتم داشته باشم اولاً اجازه می فرمایید؟ و اگر اجازه می دهید لطف کنید بگویید که چگونه مانند آن را در سایتم فراهم کنم.
[/quote]
برای ایجاد نظرات هم میتونید از کامپوننت حرفه ایی و پیشرفته AkoComment استفاده کنید که اتفاقاً تازگی ها نسخه فارسی اون توسط دوست خوبم مجید انتشار داده شده استفاده کنید برای دانلودش هم به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه کنید
مرا به خاطر اینکه این سؤال ها را در مکان نامناسبی بیان کردم ببخشید چون هنوز نمی دانم در کجا بحث جدیدی ایجاد کنم.
باز هم متشکرم.
کسری مهدی زاده
[/quote]
برای نوشتن مطلبی که در فروم انجمن و تالاری براش موجود نیست میتونید در قسمت سوال های عمومی بحث رو ایجاد کنید.
اگه باز هم سوالی بود من در خدمتم با تشکر از شما رسول
[quote author=kassra link=topic=14720.msg78405#msg78405 date=1215864203]
با سلام و عرض ادب خدمت مدیر سایت
می خواستم بگویم که اگر می شود لطف کنید قالب هایی را که فارسی می کنید در قسمت دانلود مامبولرن قرار دهید.
از لطفتان بسیار متشکرم.
[/quote]
با سلام به زودی قالب ها و ماژول ها و کامپوننت های جدید که تست شده باشن و مشکلی نداشته باشن همگی در مامبو دیگ منتشر خواهند شد که به راحتی در دسترس همه باشن
مرسی از نظر شما کسری جان
یاعلی