تغيير رنگ صفحه سفيد محتوا به رنگ قهوه اي
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
صفحه محتوا ( در مديريت مامبو ) سفيد رنگ شده و ( فوت هاي تايپ بدون تغييز رنگ ديده نمي شود ) در نتيجه تايپ با مشكل همراه شده است .
لطفا خيلي ساده و غير تخصصي دستورالعمل تغيير رنگ سفيد اين صفحه را به رنگ قهوه اي برايم بنويسيد و راهنمائيم كنيد .
[move]لطفا خيلي ساده و غير تخصصي دستورالعمل تغيير رنگ سفيد اين صفحه را به رنگ قهوه اي برايم بنويسيد و راهنمائيم كنيد .[/move]
قبلا تشكرم را هم بپذيريد
طبيب زاده
پاسخ : تغيير رنگ صفحه سفيد محتوا به رنگ قهوه اي
سلام. من متوجه نشدم صفحه محتوا در مدیریت مامبو ، کجا میشه. میشه یه عکس بزارید یا دقیق تر توضیح بدید؟
ممنون...
یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــــــــ ــلی
فكر منظور ايشون مديريت محتواي استاتيك باشه و اونجايي كه متن رو مينويسن
درسته ؟
دوست عزیز فکر کنم از قالبتون باشه....
لطف می کنید آدرسه سایتون رو بذارید تا چک کنم.
فکر کنم برای پس زمینه رنگ یا تصویری در قالب سایت تعیین شده ... اگر لطف کنید کد css قالبتون رو تاپیک کنید ممنون میشم.
پاسخ : تغيير رنگ صفحه سفيد محتوا به رنگ قهوه &
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=14800.msg78599#msg78599 date=1215951710]
سلام. من متوجه نشدم صفحه محتوا در مدیریت مامبو ، کجا میشه. میشه یه عکس بزارید یا دقیق تر توضیح بدید؟
ممنون...
یــــــــــــــــــــــــاعـــــــــــــــــــــــ ــلی
[/quote]
متشكرم
عكس تهيه كردم ولي نتوانستم آن را در صفحه تايپ وارد كنم ، مشكا دو تا شد ، شما اول بمن طر ز گذاشتن عكس را بفرمائيد تا بعدا مزاحم شوم
طبيب زاده
[quote author=jbasoft link=topic=14800.msg78623#msg78623 date=1215957576]
دوست عزیز فکر کنم از قالبتون باشه....
لطف می کنید آدرسه سایتون رو بذارید تا چک کنم.
فکر کنم برای پس زمینه رنگ یا تصویری در قالب سایت تعیین شده ... اگر لطف کنید کد css قالبتون رو تاپیک کنید ممنون میشم.
[/quote]
فكر نمي كنم با نشاني سايت مشكل مشخص بشه براي اينكه اين مشكل در مديريت سايت است و نشاني آن به اين ترتيبه :
1 - با يوزر نيم و پسورد وارد صفحه مديريت مامبو 4.6.1 ميشويم .
2 - از منوي محتوا / وارد محتوا بر اساس بخش ها ميشويم / بخش را انتخاب كرده و واردش ميشويم / وقتي كه وارد مديريت محتوا ( و بخش انتخاب شده خود ) شديم با استفاده از آيكون + ( يعني ايجاد ) يك مديريت محتوا جديد بوجود مي آوريم ..................... در اينجا مسئله مورد نظم من نمايان ميشود ، يعني صفحه خلاصه مطلب ( الزامي ) و صفحه متن اصلي ( اختياري ) سفيد رنگ است و فونت ها در موقع تايپ ديده نمي شود و لذا من ميخواهم كه اين صفحه به رنگ قهوه اي و برابر قالبم باشد ( البته تا چند روز قبل همين صفحات به رنگ قهوه اي بود ، حالا بزرگواري فرموده و راهنمائي كنيد .
متشكر
** دو پست شما یکی شد
سلام
برای قرار دادن تصویر در این قسمت ابتدا باید تصویر رو آپلود کنید ( در سایت خودتون یا سایت هایی که به همین منظور ساخته شدند ) سپس لینک تصویر رو بین تگ img قرار بدید
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=14800.msg78706#msg78706 date=1216014090]
سلام
برای قرار دادن تصویر در این قسمت ابتدا باید تصویر رو آپلود کنید ( در سایت خودتون یا سایت هایی که به همین منظور ساخته شدند ) سپس لینک تصویر رو بین تگ img قرار بدید
یا علی
[/quote]
از رهنمدتان سپاسگزارم
طبيب زاده