سلام
دوستان یکی دو روزی میشه که منوهای مدیریتی سایت انگلیسی شده و سایت بالا نمی یاد . >: :(( مشکل چی می تونه باشه ؟ :(
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان یکی دو روزی میشه که منوهای مدیریتی سایت انگلیسی شده و سایت بالا نمی یاد . >: :(( مشکل چی می تونه باشه ؟ :(
سرورت تغییر نکرده ؟ مشکل باید از gettext باشه
سلام.ببینید مشکلتون با لینک زیر حل نمی شه؟ :)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یــــــــــــــــــــــــ ــــــــاعـــــــــــــــ ــــــــــــــلی
سلام
دست شما درد نکنه مشکل حل شد . ولی مشکل اساسی که هنوز حل نشده اینه که موقع ورود به سایت ارور می ده و سایت بالا نمی یاد :(
سلام
چه اروری میده ؟ لینک سایتتون رو لطفا اینجا قرار بدید
یا علی
سلام
اروری که میده اینه
در ضمن از موقعی که انگلیسی شده بود این مشکل پیش اومدهکد:ERROR
The requested URL could not be retrieved
While trying to retrieve the URL: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/color]
The following error was encountered:
* Zero Sized Reply
Squid did not receive any data for this request.
Your cache administrator is [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید].
Generated Mon, 14 Jul 2008 10:28:34 GMT by cache5.tabriz.rasana.net (squid/2.5.STABLE14)
سلام
تغییری در سرور شما داده شده ؟
از کدوم ورژن مامبو استفاده میکنید ؟
تغییر خاصی در مامبو دادید که این مشکلات پیش اومد یا .. ؟
یا علی
سلام جناب فيروزمندان
من ار ورژن 4.6.2 استفاده مي كنم .
نخير هيچ تغييري در تنظيمات ايجاد نكرده ام . همانطوري كه عرض كردم اين مشكل از موقعي كه سايت خودبخود انگليسي شده بود بوجود اومده. :(
سلام
تابع phpinfo رو در یک فایل قرار بدید و آدرس اون رو به صورت خصوصی برای من ارسال کنید تا چک کنم
یا علی
سلام جناب فیروزمندان
مشکلو پیدا کردم .مشکل اصلی از هاستشه .