يك مشكل اساسي با صفحه اول مامبو
سلام:
صفحه اول مامبو يك مشكلي داره كه من خودمو كشتم بازم نتونستم درستش كنم.
وقتي كه يك مطلب مينويسيم و تو صفحه اول قرار ميديم، اگر مطلب ما از يك خط بيشت باشه تو شكل صفحه اصلي مشكلي پيش نمياد. ولي فرض كنيم من 3 تا مطلب مينويسم و هر سه تا مطلي من هم 1 خط نميشه. در اين صورت صفحه اصلي جمع ميشه! نميدونم درست ميتونم منظورم رو برسونم يا نا. ولي مثلاً تو PHP-Nuke اگه مطلب ما فقط يك كلمه هم كه باشه تو صفحه اصلي هيچ تغييري ديده نميشه. يك عكس ميزارم تا بهتر متوجه منظور من بشين:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تو اين عكس فكر كنم متوجه منظور من شدين. صفحه اصلي جم شده و به صورت كامل تمام قسمت main body رو پوشش نداده. چون مطالب خيلي كوتاه هستن. آيا راهي وجود داره كه بتونيم اين مشكل رو بر طرف كنيم؟ :'(
ممنون ميشم راهنمائي كنيد. :-[
Re: يك مشكل اساسي با صفحه اول مامبو
توی مطالب کوتاه تا خط بعدی SPACE بزنید.
خودم هميشه همين كار رو ميكنم. ولي ميخواستم بدونم هيچ راهي نداره كه ديگه نيازي به space زدن نباشه؟
اكثرا ايراد از قالب هست.
ميتونيد توي فايل CSS تغييراتي بديد كه به صورت اتوماتيك يك خط به پايان مطالب اضافه كنه تا لازم به اسپيس نباشه. براي تغيير CSS در انجمن جستجو كنيد.
سلام
به table یا cell مربوطه سایز بده و از حالت % خارجش کن .
مشکل حل میشه .
یا علی
مرسي از راهنمائي.
محسن جان همونطور كه شما گفتين درستش كردم. اون تيبل رو توي content.html.php اديت كردم مشكل حل شد. ممنون. :-[