دایرکشن در کامپونت کارت پستال.
سلام
من با کامپونت کارت پستال که از مامبو لرن داونلود کردم روی لوکال کار می کنم و هیچ مشکلی ندارم. بجز چند مورد زیر.
1-وقتی بر روی لینک کارت پستال که ساخته ام کلیک می کنم. یک صفحه می آید که در آن اسم مجموعه ها و توضیحاتی که نوشتم می یاره. ولی طرف چپ صفحه.
اینو بگم که من از تمپلتهای فارسی مامبولرن استفاده می کنم.
2- وقتی وارد مجموعه می شم و کارتو انتخاب و روش کلیک می کن. دایرکشن صفحه ای که برای ارسال است نیز درست نیست.
3-وقتی که مشخصاتو پر می کنم و دکمه ارسال رو می زنم در صفحه ای که برای تصمیم گیری نهایی است دایرکش ها عوضی هستند.
4-به نظر می رسد گزینه تغییر استایل در قسمت خصوصیت هر دسته که دو مقدار یک و دو دارد و نیز گزینه "نمایش کارت در صفحه جدید " که دو مقدار بلی و خیر دارد، عملا هیچ اثری بر نحوه کار این کامپونت ندارد.
عکسهای مربوطه رو اتچ کردم.
با تشکر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Re: دایرکشن در کامپونت کارت پستال.
سلام
رضا جان دقیقا از کدوم قالب استفاده میکنی .
لطفا این مورد رو بگو تا چک کنم .
یا علی
سلام
من از AkoWinterPortal استفاده می کنم البته با فایر فاکس :D
آخه من دیگه آی ای ندارم :D
سلام
من با IE تست کردم. مشکل اول همچنان پا برجاست
اشکال از چیه؟ تمپلت؟
سلام
حتما مشکل از قالبه .
direction قسمت mainbody را rtl کنید و Align=ritgh قرار بدین
سلام
من این تمپلت رو از قسمت تمپلتهای فارسی مامبو لرن داونلود کرده ام . با این وجود باید این کارو بکنم؟ ولی من فقط با این کامپونت مشکل دارم. به نظر شما باز مشکل از تمپلته؟