-
بالا نیامدن سایت
سلام
سایت من هاستش روی مامبو است و بالا نمی یاد.خواستم در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اعلام کنم اون هم بالا نمی اومد.روی چند تا سیستم تست کردم.ممنون می شم پیگیری نمایید.
-
پاسخ : بالا نیامدن سایت
با سلام الان که چک کردم لود نشد
دلایل مختلفی داره باید صبر کنی مدیران بیان پاسخ بدن در ضمن ممکنه dns یا ... عوض شده باشه که اینترنت ها کش کردند یا یک مشکل ساده باشه به هر حال دوستان مامبولرن در جریان هستند و اگر مشکلی باشه رفع میکنند.
یا علی.
-
سلام
مشکلی در برق دیتاسنتر پیش اومده که در حال حل کردن اون هستند . به محضی که این مشکل از طرف دیتا سنتر حل بشه سایت شما بالا میاد
قطعا Uptime سرور کمتر از گارانتی 99% که دادیم نمیشه ...
یا علی
-
-
ممنون
منتظر رفع اشکال می مانیم.
مثل همیشه پشتیبانی فقط مامبو
-
تا اين ساعت هنوز كه سايت بالا نمي آيد.
شديدا منتظزيم. به خصوص من كه دارم به صورت فشرده روي سايت كار مي كنم و در اين چند ساعت كلي كارام عقب افتاده. :'(
موفق باشيد. ما خودمون كامپيوترييم. پيش مي ياد. ;)
-
در آخرین تماسی که داشتیم
گفتنند در حال کار و حل مشکل هستن !
این آخرین خبر بود
-
سلام هیچ کدوم از سایت های من که روی سرور مامبو بود بالا نمیاد امیدوارم هر چه زود تر مشکل حل شه !
-
رسول جان
[quote author=فیروزمندان link=topic=15261.msg80116#msg80116 date=1216886516]
مشکلی در برق دیتاسنتر پیش اومده که در حال حل کردن اون هستند . به محضی که این مشکل از طرف دیتا سنتر حل بشه سایت شما بالا میاد[/quote]
یعنی الان کلیه سرور های درون این دیتاسنتر همه همین مشکل رو دارن
انشا الله به زودی حل میشه ما مستفیما و هر لحظه با دیتاسنتر در تماس هستیم و خبر ها رو به شما اطلاع خواهیم داد
یاعلی
-
با تشکر از زحمات دوستان.
من هم منتظر هستم...