در هاست - مشكل Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted
سلام
بله ميدونم شبيه اين سوال بارها مطرح شده ??? ... اما تا جايي كه من تو سرچ ديدم يا تو لوكال بودن يا مربوط به برگردوندن بكاپ نميشدن ... حالا سوال من اينه :
من به اين مسئول هاست چي بگم كه بفهمه ايراد كار از كجاست و چطوري رفعش كنه ....
لطفا تو همين تاپيك بگين و ارجاع ندين به يه تاپيك ديگ :-\ه ....
ممنون -%%
پاسخ : در هاست - مشكل Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted
عزیز جان ایراد کاملا مشخصه
بهشون نشون بدید خودشون می فهمند.
بگید این مقدار رو بیشتر کنند البته باید ببنیم شما چه کاری می خواهید بکنیدکه این خطا هم اومده
شما خطا رو بدید خودشون می فهمند و زیاد می کنند
پاسخ : در هاست - مشكل Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhauste
نه مجيد جان حل نشد ... اينا ميگن كه بيشتر از 2 مگابايت برا ايل اس كيو ال نميتونن اجزه بدن و مرورگر نميدونم چيچي ميشه ... و از اين مزخرفات كه تند تند گفت نفهميدم ... اگه آنلايني تو ياهو جواب بده ميخوم بيارم رو مامبو سرور ...
ميدونم نشناختي ... مهدي جهانبخش هستم ...
پاسخ : در هاست - مشكل Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted
[quote author=p30one link=topic=15346.msg80551#msg80551 date=1217150294]
نه مجيد جان حل نشد ... اينا ميگن كه بيشتر از 2 مگابايت برا ايل اس كيو ال نميتونن اجزه بدن و مرورگر نميدونم چيچي ميشه ... و از اين مزخرفات كه تند تند گفت نفهميدم ... اگه آنلايني تو ياهو جواب بده ميخوم بيارم رو مامبو سرور ...
ميدونم نشناختي ... مهدي جهانبخش هستم ...
[/quote]
2 مگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا جایی که من دیدم اکثر جاها 32 مگ برای مموری php اختصاص میدن.
با 2 مگ که فکر نکنم هیچ کامپیوننتی اصلا درست اجرا بشه.
پاسخ : در هاست - مشكل Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhauste
چي بگم عماد جان عين حرفايي كه تند تند گفتن رو نوشتم ???
با درود و سپاس
حرف مدیر هاستینگ منطقی هست، بیشتر از 2 مگابایت اصولا نمی دن، امکانش هست بعضی ها بدن ولی بشخصه خود من چنین کاری رو نمی کنم، حساب کنید اگر این سایت توسط 100 نفر هم زمان باز بشه یعنی 100*16 که می شه 16000 مگابایت، بر فرض گرفتیم اگر 16 مگابایت حداکثر استفاده باشه.
خب اون وقت سرور رم کم میاره برای همین اصولا روی 2 مگابایت می زارن خیلی ها هم کمتر از دو مگ میزارن ولی استانداردش اینه.
شما چی کار دارید می کنید که چنین خطایی بر خوردید؟
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
من بكاپي رو كه با خود مامبو گرفته بودم ري-استور ميكردم ...
برای دیتا های بالا راه حل های دیگر ی هست که نمونه اش رو در این انجمن گفتیم
[quote author=سیادتی link=topic=15346.msg80577#msg80577 date=1217158992]
با درود و سپاس
حرف مدیر هاستینگ منطقی هست، بیشتر از 2 مگابایت اصولا نمی دن، امکانش هست بعضی ها بدن ولی بشخصه خود من چنین کاری رو نمی کنم، حساب کنید اگر این سایت توسط 100 نفر هم زمان باز بشه یعنی 100*16 که می شه 16000 مگابایت، بر فرض گرفتیم اگر 16 مگابایت حداکثر استفاده باشه.
خب اون وقت سرور رم کم میاره برای همین اصولا روی 2 مگابایت می زارن خیلی ها هم کمتر از دو مگ میزارن ولی استانداردش اینه.
شما چی کار دارید می کنید که چنین خطایی بر خوردید؟
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
[/quote]
منظور شما همون memory limited هست یا من اشتباه می کنم؟
بعید میدونم جایی که من ازش هاست گرفتم اینقدر به مشتری هاش حال بده، آخه در حال حاظر برای من memory limited روی 32 مگ هست.
کامپوننت هایی مثل بکاپ از دیتابیس خود مامبو به طور کامل 32 مگ رو لازم دارن. حتی یه زمانی که روی هاست من مموری روی 8 مگ بود، ماژول آمار بازدید هایی هم که نصب کرده بودم حافظه کم میورد.
آقا حل شدش ...
هاست رو عوض كردم آوردم رو مامبو سرور 8) حتي اون امكاناتي از مامبو مث SEF كه كار نميكر يا ايراد ميداد خيلي خوب كار ميكنه يا مثلن فاويكون عوض نميشد ... ببينيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]