ماژول vcnt با 4.5.6 مشكل داره؟
اين ماژول vcnt با 4.5.6 مشكل داره؟
من اين ماژول رو از اينجا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلودش كردم و بعد از نصب به صورت دستي در بالاي قسمت امار هاي روزانه و ... اين پيام هاي خطا مايش داده ميشه. لطفا بفرماييد علت چي ممكنه باشه؟
کد:
Warning: mktime(): Windows does not support negative values for this function in d:\appserv\www\mambo\includes\date.php on line 217
Warning: mktime(): Windows does not support negative values for this function in d:\appserv\www\mambo\includes\date.php on line 217
پاسخ : ماژول vcnt با 4.5.6 مشكل داره؟
روی 4.5.6 یا 4.6.5 ؟ مظورتون بود ؟
4.5.6 مجيد جان الان داشتم تست مي كردم اين ماژول رو به اين پيام خطا برخورد كردم؟!
از بخش تنظیمات کلی - سرور - نمایش خطا ها رو به صورت ساده تنظیم کنید ببینید باز هم مشکلتون وجود داره یا نه
اينو قبلا تست كرده بودم. اما باز هم وجود داره دوست من
اینها warning هستند.
می تونید کد ماژول رو ویرایش کنید و این کد رو در خطوط اولش وارد کنید.
تست کنید اگر درست نشد،
کد:
d:\appserv\www\mambo\includes\date.php on line 217
این لاین 217 و چند تا خط بالاترش رو بذارید تا دوستان بررسی کنند.
همانطور كه گفتيد كد:
رو در خط اول ماژول mod_vcnt اضافه كردم اما ديگه صفحات سايت قابل مشاهده نبودند و پيام خطاي زير نمايش داده مي شد.
کد:
Parse error: syntax error, unexpected T_EVAL in d:\appserv\www\kamion\modules\mod_vcnt.php on line 2
و اما در مورد includes\date.php هم بايد بگم كه اين فايل دقيقا در مامبو 4.5.6 بصورت پيش فرض وجود داره
من کد رو گذاشتم به هوای اینکه به Php و کلا برنامه نویسی آشنا هستید. اگر چه که یک پرانتز از قلم افتاده.
ولی احتمالا مشکل بوجود آمده به خاطر این هست که شما علامت ; رو در آخر دستور نیاوردید.
بنابراین اصلاح می کنم.