من می خوام بدونم هزینه خرید کامپونت فروشگاه مامبو فارسی حرفه ای با پشتیبانی از بانک سامان و پارسیان چند هستش؟(در ضمن من کفگیرم به ته دیگ خورده و پول ندارم. یک کم تخفیف بدید)
:'( :'( :'( :'(
نمایش نسخه قابل چاپ
من می خوام بدونم هزینه خرید کامپونت فروشگاه مامبو فارسی حرفه ای با پشتیبانی از بانک سامان و پارسیان چند هستش؟(در ضمن من کفگیرم به ته دیگ خورده و پول ندارم. یک کم تخفیف بدید)
:'( :'( :'( :'(
نوید جان کامپوننتی که با بانک پارسیان و سامان کار کنه هنوز نوشته نشده . شما دقیقا بگین نیازهاتون چیه تا ما بررسی کنیم و قیمت رو به شما اعلام کنیم .
یا علی
ما یک سیستم فروشگاه می خواهیم که در آدرس shop.persianit.ir راه اندازی کنیم و بتونیم محصولاتمون را بفروشیم. و طوری باشه که سطح دسترسی مسئول فروشگاه طوری باشه که نتونه وارد مقالات و اخبار سایتمون بشه. و کاربر هم امکان ره گیری کالاشو با زدن کد داشته باشه.
دقیقا مثل کامپونت VirtueMart یا phpShop
مرسی از راهنمیی شما
شما لطف کنید تمام امکاناتی که نیاز دارید رو لیست کنید و برای ما میل کنید . ما روی اون بررسی میکنیم که نیازی به نوشتن کامپوننت اختصاصی هست و یا اینکه با تغییر کامپوننت های موجود میشه مشکل شما رو حل کرد . نتیجه رو به اطلاع شما میرسونیم .
یا علی
فروشگاه ما برای فروش موبایل است با شرایط زیر :
1- نحوه پرداخت به صورت بانک سامان و پارسیان
2- جدا بودن از قسمت اصلی سایت
و دیگر موارد دیگر رایج در فروشگاهها
چند قیمت میدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
دوست عزیز اگه میخوای از سیستم فروشگاه اینترنتی استفاده کنی من به شما فارسی کامرس رو پیشنهاد میکنم.
این برنامه توزیع جدیدی از oscommerce هستش که در حال حاظر جزو پر اسفاده ترین سیستم های اپن سورس موجوده. نسخه جدید فارسی کامرس تا اواخر امسال ارایه میشه و امکاناتی که مد نظر و مورد استفاده کاربران ایرانی هست بهش اضافه میشه.
در مورد پرداخت انلاین باید بگم یه سری مسایل حقوقی و قانونی داره که جناب زارع (مدیر و نویسنده فارسی کامرس) مشغول صحبت با مسولین هستش که انشاءالله این قابلیت هم توهمین نسخه یا نسخه بعدی اضافه میشه.
و البته کانون پژوهشگران (کپدا) هم داره رو امنیت این برنامه به صورت رایگان همکاری میکنه که باعث میشه خیال شما همه طرفه از بابت یه سیستم تجارت الکترونیک ایرانی ساز راحت باشه. اینجوری بگم برنامه اصلی یه باگ خطرناک وچند تا باگ دیگه داره که تو فارسی کامرس این باگها وجود نداره و بر طرف شده.
برنامه رو به صورت رایگان میتونید از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دریافت کنید.
بهههه سلااام علیرضا گل
افتخار دادی داداش ... ممنون از توضیحات خوب و جامعی که دادی
من با اجازت به توضیحات شما یه نکته اضافه کنم و اونم این که کامپوننت oscommerce ، هم برای مامبو وجود داره و دوستان میتونند از این کامپوننت استفاده کنند .
فقط یه موضوع ... علیرضا اگر ممکن هست با آقای زارع یه صحبت بکن ببین میشه روی همین کامپوننت هم تغییرات رو اعمال کنه ؟
ممنون
یا علی
سلام محسن جان , شما لطف داری عزیز. :-[
دیگه شما خودت استاد هستی و راحت میتونی اون کامپوننت رو اونجور که دلت میخواد تغییر بدی یا فارسیش کنی و در اختیار همه قرار بدی.
در مورد اینکه تیم فارسی کامرس کامپوننتی واسه مامبو بده , من مطمئنم این اتفاق با گسترش این برنامه در آینده میافته ,اما الان زیاد نمیشه روش حساب کرد. ;)
سلام دوستان .
خوب الآن کامپوننتی برای اتصال فارسی کامرس و مامبو هست ؟؟
Free Farsi خیر ! .