-
درخواست چند ماژول
با سلام!
من چند ماژول میخواستم، در سایت جستجو دادم ولی پیدا کردم، اگر بود هم لینک دانلودش خراب بود.
- ماژول نمايش نکات پيشرفته - که در این صفحه لینکش هست ولی خرابه! [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
- ماژول تقویم بصورت این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] - البته من ماژول تقویم e107 را دارم اما نمیتونم چطوری تبدیل به ماژول مامبو کنم.
- ماژول peoplebook
ممنون میشم راهنمایی نمایید، با تشکر.
-
پاسخ : درخواست چند ماژول
دوست عزیز
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود ها به این سایت منتقل شده اند
یاعلی
-
[quote author=roya_2003 link=topic=15598.msg82062#msg82062 date=1218199877]
با سلام!
من چند ماژول میخواستم، در سایت جستجو دادم ولی پیدا کردم، اگر بود هم لینک دانلودش خراب بود.
- ماژول نمايش نکات پيشرفته - که در این صفحه لینکش هست ولی خرابه! [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
- ماژول تقویم بصورت این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] - البته من ماژول تقویم e107 را دارم اما نمیتونم چطوری تبدیل به ماژول مامبو کنم.
- ماژول peoplebook
ممنون میشم راهنمایی نمایید، با تشکر.
[/quote]
ممنون از پاسخ شما.
در سایت مدکور فقط تونستم ماژول نمايش نکات پيشرفته را پیدا کنم، اما 2 ماژول دیگه (تقویم فارسی (با رویداد) و peoplebook ) رو پیدا نکردم
در مورد تقویم من ماژول تقویم e107 را دارم اما نمیتونم چطوری تبدیل به ماژول مامبو کنم. اگه دوستان میتونن در این زمینه کمک بکنن ممنون میشم.
-
سلام. من تا به حال با peoplebook برخورد نکرده ام اما به نظر میاد یک دفتر مهمان باشد. در این زمینه شما می تونید از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید. شاید به دردتون بخوره. ;)
یــــــــــــــــــــــــ ـــاعــــــــــــــــــــ ــلی
-
ممنون.
اما شما به این صفحه یک نگاه بندازین ، [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در این صفجه از کامپوننت peoplebook استفاده کرده. چیزی شبیه به این میخوام.
در مورد تقویم راهنمایی نمی کنین؟
-
سلام
بعد از لاگین در لینک بالا میتونید دانلود کنید البته شک دارم با مامبو 4.6.5 سازگار باشه !
در مورد تقویم : متاسفانه سایتی که دادید باز نمیشه که دقیقا چک کنم ببینم منظور شما چطور تقویمی هست اما میتونید برای این موضوع به لینک زیر مراجعه کنید :
یا علی
-
سلام. من people book را دیدم مثل اینکه یه دایرکتوری بود. :) اگه لینکی که آقا محسن دادن سازگار نبود شما می تونید از Sobi 2 هم استفاده کنید. البته شکل ظاهری دسته بندیش با people book متفاوت هست ولی از نظر کارایی همون کارها را می کنه شایدم بیشتر! ;)
یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــــــــ لی
-
با تشکر از شما - در مورد تقویم ، تقویم مورد نظر من مثل ماژول BlogCal میباشد اما هجری شمسی.
یعنی قابلیت دیدن رویداد روزها با کملیک بر روی روزها و ...
با تشکر از دوستان!
کامپوننت peoplebook مورد نیاز من است . با تشکر.
** دو پست شما یکی شد
-
سلام
متاسفانه این ماژول شمسی نشده ...
لینک کامپوننت peoplebook هم در پست قبل موجود هست ...
یا علی