کمک در مورد طراحی background قالب مامبو
سلام به همگی دوستان ...
من یه background سبز رنگ در یک سایت دیدم و البته در بعضی سایت های دیگه هم دیده بودم .. و از نوع اون خوش اومد چون ساده نیست و حالت داره ...
در بالای background حالت راه راه داره و از بالا به پایین هم از تیره به روشن میره ...
آدرس سایتی که میگم این هست : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته میدونم که این سایت با مامبو نیست و با asp برنامه نویسی شده ولی میخواستم بدونم برای قالب های مامبو هم میشه این background رو درست کرد و اگر میشه چطوری باید اینکارو بکنم ...؟؟؟
باید چه کدی در css قالب استفاده کنم که به این صورت بشه ...؟؟؟؟
با تشکر فراوان از همگی .
پاسخ : کمک در مورد طراحی background قالب مامبو
سلام ...
اگر فقط می خواهید از بگراند در قالب خود استفاده کنید (بگراند سایتی که گفتید) مراحل زیر را سپری کنید:
1- بر روی تصویر زمینه سایت مربوطه کلیک راست نمود و گزینه Save As را انتخاب نموده و در سیستم خود ذخیره کنید. سپس آن را در پوشه تصاویر قالب خود ذخیره کنید.
2- وارد مدیریت سایت خود شوید و از مدیریت قالب > قالب کاربری را انتخاب نمایید.
3- قالب پیشفرض را انتخاب و گزینه تغییر CSS (ویرایش فایل CSS) را انتخاب نمایید.
سپس کد زیر را در میان تگ Body قرا دهید و یا اگر تصویری برای آن انتخاب شده نام آن را به نام فایلی که به تازگی آپلود کرده اید تغییر دهید.
کد:
background-attachment: fixed;
background-image: url(../images/bck.gif);
background-repeat: repeat;
background-position: center center;
**** نام تصویر زمینه در بالا bck نام دارد که شما می توانید هرنامی که شما آنرا آپلود قرار داده اید قرار دهید. کد بالا باید در ادامه کد های تگ body و در بین این کد قرار بگیرد.
اگر درست متوجه نشده اید و یا درست توضیح نداده ام ببخشید ...دوباره درخواست بدید یا خصوصی پیام بگذارید.
موفق باشید.
پاسخ : کمک در مورد طراحی background قالب مامبو
خیلی ممنون ... من همین کار رو کردم و رنگی رو که با قالبم هماهنگ بود به اون دادم و بعد اون رو در background قرار دادم ... درست شد ...
با تشکر فراوان ...