cpanel ایران را تحریم می کند.
cpanel ایران را تحریم می کند. >> من این خبر را از زبان یکی از شرکت های مطرح ثبت دامین و هاست شنیده ام. این شرکت با پلسک قرارداد رسمی بسته و تمام مشتریانش را هم دارد به سیستم پلسک منتقل می کند. آیا این خبر صحت دارد؟ شما چیزی در این مورد شنیده اید؟
پاسخ : cpanel ایران را تحریم می کند.
این خبر خیلی قدیمیه و صحت دارد
با درود
من به همه چي كار كردم
هيچ چيز سي پنل نيست >:(
راجع به اين قضيه مفصل بحث شده.
درباره این مطلب همه جا بحث شده !!
اما این لینک رو ببینید .
و مطالعه کنید. تا بیشتر دستگیرتون بشه !!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تا الانی که من میزارمش اینجا 2 صفحه بحث شده . که بیشترش مقاله هست . حتما بخونید. :)
سلام - دوست عزیز CLUBNET بنظرم شما قصد دیگه ای از دادن این لینک داشتید. اینجا بحث بدرد بخوری نشده. همش چرت و پرت هست.
لطف کن از این سایتها معرفی نکن. بار علمیشون که 0 هست هیچی - بار سیاسیشونم که توی مایه های منفی میگرده. قوانین انجمن اجازه نمیده که بیشتر توضیح بدم.
این نکته رو هم بدونید که CPANEL تا الان فقط هاستینگهایی که بصورت مجانی از اون استفاده میکردن رو بسته. البته من این مطلب رو توی یک سایت خبری خوندم و نمیدونم چقدر صحت داره. ولی یادتون باشه که اگر حتی CPANEL و PLESk و همه ما رو تحریم کنن. جوانان این مرز و بوم که نمردن - خود شما هم میتونید یک نرم افزار بهتر از اون بسازید. تمام کسانی که ما رو تحریم میکنن دارن باعث پیشرفت ما میشن. انسان دلش میخواد که پیشرفت کنه و راهی برای جلوگیری نیست. چون انسان زیاده طلب هست.
موفق و پیروز باشید.
این یک موضوع قدیمی هست که بهش پرداخته شده.
در مورد این موضوع مفصلا و حدود شش صفحه در همین انجمن بحث شده و پس از نتیجه گیری ، تاپیک هم قفل شده.
بنابراین دلیلی برای باز کردن مجدد موضوعی که یک بار بهش پرداخته شده نیست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=15684.msg82723#msg82723 date=1218710338]
سلام - دوست عزیز CLUBNET بنظرم شما قصد دیگه ای از دادن این لینک داشتید. اینجا بحث بدرد بخوری نشده. همش چرت و پرت هست.
لطف کن از این سایتها معرفی نکن. بار علمیشون که 0 هست هیچی - بار سیاسیشونم که توی مایه های منفی میگرده. قوانین انجمن اجازه نمیده که بیشتر توضیح بدم.
این نکته رو هم بدونید که CPANEL تا الان فقط هاستینگهایی که بصورت مجانی از اون استفاده میکردن رو بسته. البته من این مطلب رو توی یک سایت خبری خوندم و نمیدونم چقدر صحت داره. ولی یادتون باشه که اگر حتی CPANEL و PLESk و همه ما رو تحریم کنن. جوانان این مرز و بوم که نمردن - خود شما هم میتونید یک نرم افزار بهتر از اون بسازید. تمام کسانی که ما رو تحریم میکنن دارن باعث پیشرفت ما میشن. انسان دلش میخواد که پیشرفت کنه و راهی برای جلوگیری نیست. چون انسان زیاده طلب هست.
موفق و پیروز باشید.
[/quote]
سلام
خیلی از لطفتون ممنون !
آره بنده و انجمنی که توش کار می کنم بار علمیمون کمه !
خیلی ممنون از کلمات زیبایی که توی پستت به کار بری !
اما یه چی رو بدون آقای Full Member که شما اصلا حق توهین به سایت یا .. نداری . ( من ادامه نمیدم )
خدا رو شکر اینجا یه سایت رسیمه ! اگه سایت (...) بود فکر نکنم از هر چیزی دریغ می کردی !
راستی منم قصد دیگه ای نداشتم از گذاشتن او تاپیک . فقط به غیر از اون بحث هایی که کاربران با همدیگه کردن ، یه سری مطالب دیگه هم داشتن ، حداقل اونا جلوی چشمتون میموند" آقای پـــســـر مــهـربــــــــون " .
اگرم توجه می کردی همین حرفایی که اینجا زدی درباره Cpanel ، توی اون انجمن کسی منکرش نشده و ..... .
من دیگه ادامه نمیدم.
یا علی
در مورد تحریم یکبار صحبت کردیم و لینکش هم که در انجمن موجود هست
تاپیک رو قفل می کنم اگر مشکلی خاصی بود خصوصی با من در تماس باشید
یاعلی