احتیاج به کامپوننت Ako Comment
سلام
نسخه ی مامبوی استفاده شده 4.6.2 می باشد
به قسمت کامپوننت ها مراجعه کردم ولی متاسفانه لینک دانلود زیر کار نمیکنه !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شدیدا نیازمند این کامپوننت هستم
از دوستان اگر کسی کامپوننت Ako Comment (فارسی) سازگار با مامبوی 4.6.2 رو داره برام بفرسته
پیشاپیش از لطف دوستان متشکرم
پاسخ : احتیاج به کامپوننت Ako Comment
اینجا رو دید mambo-digg.com
سلام. البته با اجازه ی آقا مجید. :)
مجید جان من خودم توی مامبو دیگ را گشتم چزی جز مامبوتش نبود. حالا شایدم من درست ندیدم ولی خوب ... ::)
من برای دوستمون این کامپوننت را آپ کردم. :)فقط دقت کنید که قبل از نصب، باید فایل زیپ را اکسترکت کنید و سپس جداگانه به نصب کامپوننت و مامبوت و ماژول های موجود در این فایل زیپ بپردازید ;) در واقع این فایل زیپ حاوی اکشتنشن های مورد نیاز و مرتبط با AkoComment هست.پس همینطوری نصبش نکنید! ;)
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــــــ ـــاعــــــــــــــــــــ ــلی
علی جان لطفا چند تا لینک کمکی هم بزار تا من تست کنم در مامبو دیگ منتشر کنم اگر نباشه !
سلام مجید جان. :)
این هم دو تا لینک دیگه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ( غیر مستقیم)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] (لینک مستقیم)
البته همونطری که می دونید این کامپوننت توسط دوست عزیزم آقای مجید مجیدی فارسی شده :)
یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــلی
سلام
آقای کاظم زاده واقعا از لطفتون ممنونم
فقط بفرمایید که برای نصب از کدوم فایل داخل پوشه استفاده کنم
یا علی
سلام. خواهش می کنم. :)
شما باید فایل com_akocomment_SE1 که خود کامپوننت هست و فایل bot_akocomment_SE که مامبوت هست را نصب کنید و حتما بعد از نصب مامبوت کامپوننت یادداشت پیشفرض را غیرفعال کنید و مامبوت akocomment را فعال کنید.( در تاپیک مربوط به این کامپوننت تمام آموزش های لازم ذکر شده) ;)
دو فایل دیگه هم ماژول هستند که نصبشون اختیاری هست . کارکردشون هم از روی اسمشون کاملا مشخصه! :)
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــــــــ لی
ممنون علی جان
این هم لینک ثابت داخل هوم تاپیک گذاشتم
سلام
زمان نصب کامپوننت com_akocomment_SE1 با خطای زیر مواجه میشم 8)
Fatal: Your system is running in Safe Mode component install is aborting!
این خطا مشکلی در عملکرد کامپوننت ایجاد می کنه ؟
سلام. نظر میاد safe mode روی هاست شما روشن هست. برای عملکرد بهتر مامبو و همچنین نصب شدن اکستنشن ها روی مامبو باید safe mode خاموش باشه.با مسئول هاستتون صحبت کنید تا خاموشش کنند.
یـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــــلی