پاسخ : طرح مسئله برای مامبو
سلام. بحث خوبی رو ایجاد کردید.
باید نظر شخصی خودم رو بگم که از نظر من تغییر و تحول در مامبو مسئله مهمی شده. اما باید یک موضوع رو مد نظرتان قرار میدادید که حتی برای کارهای کوچک باید برنامه ریزی بلند مدت بشه. بطور مثال شما میخواهید یک ماشین جدید بخرید ، چقدر تحقیق میکنید تا ببینید ماشینی که میخواهید بخرید و جایگزین خودرو فعلی کنید توانایی هاش چقدره و مسائل دیگر اون چطوریاس.
خوب مامبو هم همین سیاست و تفکر رو داره فکر کنم. اما اینجوری که بنظر میاد و متخصصین قبلاً فرمودند در آینده تغییرات بزرگی در مامبو خواهیم دید.
اما با نظر شما موافقم که این تغییرات سرعت بگیره. چون تا حدودی سبک مامبو قدیمی شده و نیاز به خونه تکونی داره!
رقبای اون دارن خیلی تلاش میکنن. شاید بهتر باشه مامبو یک نیترو بزنه!
موفق و پیروز باشید.
متاسفانه براتون توضیح دادم یکبار اما تا اومدم بفرستم اینترنتم قطع شد
اما این بحث کمی قدیمی است و بارها و بارها در موردش حرف زدیم و حتی در مورد آینده مامبو هم صحبت کردیم بهتره یکبار سری به انجمن بزنید و تاپیک های مشابه رو بررسی کنید
تا متوجه بشه
اما قدر مسلم این هست که در حال حاضر فرد با توجه به نیاز های خود سیستمی رو انتخاب میکند این سیستم حالا میتوجه اصلا مامبو و جوملا هم نباشه !
اگر در جستجو بازهم سوالی براتون پیش اومد بفرمایید تا براتون توضیح بدم بازم و بیشتر
خوب. من در این باره بیشتر بحث نمی کنم.
فقط یک مورد هم رو بگم که به غیر از بحث امنیت، در حیطه زبان فارسی هم مقایسه کنید.
سرعت پاسخگویی در انجمن ، تعداد پست ها ، نحوه پشتیبانی و ... رو هم مقایسه کنید.
سرعت پاسخگویی انجمن مامبولرن ، هم در بحث مامبو از انجمن رسمی مامبو بیشتر هست ، هم در مورد SMF این مساله صحت داره.
ترجمه رو هم دقت کنید. اگر روزی مجبور شدید به خاطر یک قالب ، که با مامبو سازگاری نداره ، سیستم دیکه ای رو نصب کنید ، اون موقع متوجه ارزش مامبو خواهید شد.
نقل قول:
جوملا بنا به دلایلی (خودم نمی دونم) از مامبو جداشد و امروز می بینیم که بیشتر تیمها و اشخاص رو اکستنشهای جوملا کار می کنند و گویا به نوعی مامبو در حال منزوی شدن در بین اذهان است .البته این تصور از بابت گسترش و تنوع اکستنهشهای ان است.خوب قطعا این سوال برای کاربران مامبو پیش میاد که چرا چنین وضعیتی برای مامبو بوجود امده؟مگر نه اینکه جوملا از مامبو نشات گرفته
در کار گلاب و گل ، حکم ازلی این بود کاین شاهد بازاری ، وان پرده نشین باشد
;)
یا علی
سلام
من توی مسائل فنی هیچ حرفی ندارم ولی همونطور که آقا سعید هم گفتند، مامبو تو پشتیبانی و سواد فنی تقریباً از همه سایت های فارسی زبان جلوتره. اصلاً چرا تقریبا!!! 100%.
من تا حالا هیچ انجمن فارسی زبانی رو ندیدم که انقدر فضای مناسب و بازی برای کاربراش ایجاد کرده باشه. و بعضی جاها لیلی به لالاشونم بذاره.
این بحث هم که دیر به دیر نسخه جدید می ده بیرون فکر نکنم بد باشه! بهتر از جوملاس که پر از باگ و ... هست و تو هر نسخه جدید هم باگ های برنامه رو رفع می کنن!!!
کیفیت خیلی بهتر از کمیته!!!
سلام
ببینید روی صحبت من اصلا مربوط به پشتیبانی و امنیت مامبو نیست و پر واضح است که در این مقولات مامبو جلوتر هست.
ولی خوب بحث ایجاد تغییرات کلی و افزایش اکستنشهای مامبو و تسریع در ورژنهای جدید ، نیاز هر وبمستر هست که تیم مامبو باید بدان توجه بیشتری داشته باشند.مثلا در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] پر از اکستنشنهای جوملا ست و چنین سایتی برای مامبو با این تنوع احساس میشه...
سلام
در این مورد حق با شماست . اکستنشن های جوملا به مراتب بیشتر از مامبوست . اما این موضوع با یکپارچه شدن با CakePHP قابل حل هست
در این رابطه بیشتر از چند صفحه بحث کردیم که در انجمن موجود هست و میتونید ببینید .
اگر بحث امنیت رو در نظر بگیریم میبینیم که مامبو جلو تر هست
اگر بحث پشتیبانی فارسی رو بگیریم باز هم میبینید که ...
اما اگر بحث Addon در حال حاضر باشه بله جوملا به مراتب جلو تر هست ...
با این تفاصیل هر کس میخواد وبسایتی راه اندازی کنه باید ببینه چی براش مهمه ؟ و بعد انتخاب کنه ...
شاید اگر واقع نگر باشه اصلا جوملا رو انتخاب نکنه و بره سراغ دروپال ... شاید ...
تمام این موارد بر میگرده به نظر شخص استفاده کننده !
یا علی
نقل قول:
این رو هم تلاش می کنیم تا جبران کنیم.
اگر addon های مامبو کم هست برای فارسی سازی، خودمون دست به کار میشیم، می سازیم ، تا بعدا بقیه بیان انگلیسی سازی بکنن.
به امید اون روز که خارجکی ها بیان تیم های انگلیسی سازی از روی ما بزنن.
تصورش زیاد دور از ذهن نیست ;)
[quote author=سعید link=topic=15751.msg83097#msg83097 date=1218994378]
نقل قول:
این رو هم تلاش می کنیم تا جبران کنیم.
اگر addon های مامبو کم هست برای فارسی سازی، خودمون دست به کار میشیم، می سازیم ، تا بعدا بقیه بیان انگلیسی سازی بکنن.
[/quote]
اتفاقا این نتیجه گیری بسیار علی یم تونه باشه و 2تا حسن داره، یکی اینکه مامبو مشابه جوملا می تونه با تنوع اکستنشنهای خود ، نیازهای کاربران را برطرف کنه ، دیگر اینکه اعضا این فروم تبدیل به اکستنشن نویس خوب می شوند.
ولی خوب برای طراحی یک کامپوننت یا ماژول باید یک آموزش خوب و ایده ال وجود داشته باشه تا با تمرین و ممارست به انجا رسید.
از اینجا دعوت می کنم از دوستانی که این تجربه رو داشته اند ، تو این زمینه یک راهنمایی کلی بکنند
باتشکر
با مطالعه این بحث و نظرات دوستان
باید بگم منم با اقا سعید موافقم
[quote author=سعید link=topic=15751.msg83097#msg83097 date=1218994378]
[/quote]
من بر این باورم که نباید چشم به خارجی داشته باشیم که addon های اونا رو فارسی کنیم اما در این راه مشکلاتی هم هست مثل مشکلی که sogoli گفتند نبودن یک اموزش خوب و ایدال به زبان فارسی باعث شده که ایرانی ها در این امر ضعیف عمل کنند :'(
مشکل بعدی (البته به نظر من): اکثر کاربران این تالار حتی با مامبوی خود اشنایی کاملی ندارند چه برسه به این که بخوان ماژولی یا کامپوننتی ارائه دهند
عدم گسترش اینترنت در ایران (البته اینترنت در ایرن گسترش پیدا کرده ولی نه به صورتی که بایدگسترش پیدا میکرد) اگر توجه کنید اکثر سایت های پر طرفدار ایرانی سایت هایی برای سرگرمی هستند و شرکت ها و فروشگاه ها و بهتر بگم موسساتی که با اومدن تو اینترنت میتونن تجارت بزرگی در اون داشته باشند حتی یک ایمیل هم ندارند.
اکثر استفاده کنندگان از اینترنت در ایران به اینترنت به چشم یک وسیله سرگرمی نگاه میکنند و این باعث شده که اکثرآ مصرف کننده باشند.
در کل برای انجام این امر به صورت انفرادی کاری از پیش نمیره باید گروهی ایجاد بشه که افراد گروه با کار کردن در کنار هم بتونن از اطلاعات همدیگر استفاده کنند .
من چون مدت زیادی نیست که در این انجمن هستم به همین دلیل از فعالیت های افراد این انجمن مطلع نیستم و نمیدونم که ایا چنین گروهی وجود دارد یا نه
من متوجه شدم که کار تیم مامبولرن، فارسی سازیه و این فروم واسه ،پشتیبانی و غیر از اینها من جای دیگه ای رو نمیشناسم که در مورد مامبو فعالیت کنن
به هر حال اگر گروهی هست یا اگه دوستان خواستند تشکیل بدهند من هم میتوانم همکاری کنم اگرچه تو بحث ماژول و کامپوننت شاید نتونم اونطوری که باید فعالیت کنم اما در امر قالب مامبو میتونم فعال باشم.