من برنامه xampp را نصب كردم كه اين برنامه Mysql را هم نصب ميكند حالا ميخوام براي مامبو يك ديتابيس درست كنم لطفا راهنمائي بفرمائيد (نوع جدول و ...)
نمایش نسخه قابل چاپ
من برنامه xampp را نصب كردم كه اين برنامه Mysql را هم نصب ميكند حالا ميخوام براي مامبو يك ديتابيس درست كنم لطفا راهنمائي بفرمائيد (نوع جدول و ...)
سلام. اگر می خواهید وارد مسائل ساختن دیتابیس و اینها نشید ،می تونید از تنظیمات پیشفرض خود Xampp استفاده کنید. به این صورت که لازم نیست هیچ دیتابیسی بسازید فقط وارد مراحل نصب مامبو بشید و در مرحله ی دیتابیس اطلاعات را این گونه وارد کنید :
server : localhost
db name : test
db username : root
(خالی)db password : blank
همین. جداول مربوطه را هم خود مامبو براتون توی دیتابیس می سازه. ;) ;)
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــــلی
ممنون عالي بود يه سوال ديگه پيش فرض xampp بصورت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] حالا چطور ميتونيم اونو مثلا به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تغيير بديم؟
سلام. :)خواهش می کنم. شما کافیه فولدر با نام دلخواهتون (مثلا mambo) را داخل پوشه ی xampp/htdocs بسازید و فایل های مامبو را بریزید توی اون و بعد با زدن آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مامبوتون را نصب کنید و مشاهده کنید. اگر هم می خواهید که آدرس سایتون فقط [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باشه و ساب فولدر توی آدرستون نباشه می تونید فایل های مامبو را مستقیما توی xampp/htdocs بریزید.
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــــــ اعــــــــــــــــــــلی