سلام
من از کجا می توانم قالب و ماژول انجمن ها مثل انجمن های مامبو لرن رو برای سایت گروهمون گیر بیارم !!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که میتونه منو کمک کنه ؟؟
یا علی مدد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من از کجا می توانم قالب و ماژول انجمن ها مثل انجمن های مامبو لرن رو برای سایت گروهمون گیر بیارم !!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که میتونه منو کمک کنه ؟؟
یا علی مدد
قالب مامبولرن كه بهت نميدنش مال خودشونه.
اما ماژولهاش منظورت كدوماشه؟ اگه موجود باشه توي سايت smflearn و توي همين انجمن خيليهاش رو گير مياري . اگر هم نباشه كه بازم مال خودشونه و براش زحمت كشيدن و بايد براش هزينه كني.
راستي قالب هم براي SMF زياده!
موفق و پيروز باشيد.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=15948.msg83966#msg83966 date=1219684733]
قالب مامبولرن كه بهت نميدنش مال خودشونه.
اما ماژولهاش منظورت كدوماشه؟ اگه موجود باشه توي سايت smflearn و توي همين انجمن خيليهاش رو گير مياري . اگر هم نباشه كه بازم مال خودشونه و براش زحمت كشيدن و بايد براش هزينه كني.
راستي قالب هم براي SMF زياده!
موفق و پيروز باشيد.
[/quote]
منظور من همین ماژول انجمن هاست که توی سایت ما هم از این انجمن ها برپا بشه !!!
;)
دوست عزيز كمي درباره انجمن تحقيق كنيد تا متوجه بشيد موضوع چيه.
انجمن از SMF اسفاده ميكنه نه ماژول خاصي. به سايت SMFLEARN سر بزني متوجه ميشي!
پايين انجمن رو خوندي كه نوشته:Powered by SMF | SMF © 2006, Simple Machines LLC ؟؟؟؟
موفق و پيروز باشيد.
آقا کسی نیت یک قالب ما داریم درستش کنه
دوست عزیز این قسمت مال smf است ، لطفا سوال را در قسمت صحیح مطرح نمایید
[quote author=نوید link=topic=15948.msg85760#msg85760 date=1220724070]
دوست عزیز این قسمت مال smf است ، لطفا سوال را در قسمت صحیح مطرح نمایید
[/quote]
بله دوست عزيز
پـــســـر مــهـربــــــــون راهنمايي فرمودن و متوجه اشتباهمون شديم كه اين ماژول نيست بلكه قضيه چيز ديگه ايي !
اگه مي تونيين تايپك رو ببريد تو اون قسمت مربوطه ميشه ؟؟؟