راه اندازی Localhost در ویندوز توسط Apache و Mysql و Php
در این مقاله می خواهیم طریقه نصب وب سرور آپاچی (Apache) , بانک اطلاعاتی Mysql و
پی اچ پی (Php) را در ویندوز بررسی کنیم .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این مقاله بسیار ساده و کامل می باشد .
دانلود نسخه PDF مقاله (کامل تر همراه با تصاویر بیشتر)
در صورت داشتن مشکل در انجمن یا در لینک زیر[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطرح کنید.
منبع مقاله : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کپی برداری از مقاله فقط با ذکر نام منبع مجاز میباشد.
ابتدا باید آخرین نسخه Apache , Mysql , Php را دریافت کنید .
Apache : ' [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] '
Mysql : ' [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] '
Php : ' [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] '
نکته : به دلیل خرید Mysql توسط شرکت Sun نمی توانیم از این سایت Mysql را دریافت کنیم و باید از سایت های دیگر این بانک اطلاعاتی را دریافت کنیم.
نکته : ما از آخرین نسخه فشرده شده (zip.) پی اچ پی برای ویندوز استفاده میکنیم و توجه کنید که نسخه installer را دریافت نکنید.
من در این مقاله از این نسخه از نرم افزارها استفاده کرده ام:
َApache HTTP Server 2.2.8
Mysql Server 5.0.45
Php 5.2.6 Win32
خوب ابتدا Apache را نصب می کنیم.
نصب Apache :
Next را زده و به مرحله بعد میرویم.
I accept را زده و به مرحله بعد میرویم.
قسمت اول ' Network Domain ' و ' Server Name ' را ' localhost ' وارد میکنیم و در قسمت سوم ایمیل مدیر سرور را ' webmaster@localhost ' وارد می کنیم البته این قسمت اختیاری هست و هر ایمیلی که دوست داشتید وارد کنید.
در قسمت اخر پورتی که وب سرور از طریق آن اجرا خواهد شد را باید انتخاب کنیم , که پورت 80 مناسب تر است را انتخاب کرده و به مرحله بعد میرویم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای انتخاب نوع نصب Custom را زده و به مرحله بعد میرویم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در قسمت بعد برای دسترسی بهتر میتوانیم محل نصب آپاچی را تغییر دهیم Change را میزنیم.
من آدرس را ' C:\Apache\ ' وارد میکنم.
حالا آپاچی آماده نصب شده است install را میزنیم.
خوب نصب آپاچی به پایان رسید.
همان طورکه Apache Service Monitor نشان داده آپاچی به درستی
اجرا شده است.
همچنین با کلیک بر Apache Service Monitor میتوانید آنرا متوقف یا از نو راه اندازی کنیم.
نصب Mysql :
برای انتخاب نوع نصب Complete را زده و به مرحله بعد میرویم.
حالا Mysql آماده نصب شده است install را میزنیم.
این مرحله و مرحله بعد را Next را میزنیم.
خوب Mysql نصب شده است و باید تنظیمات آن را انجام دهیم .
گزینه اول ' Detailed Configuration ' را انتخاب می کنیم و به مرحله بعد میرویم .
گزینه اول ' Developer Machine ' را انتخاب می کنیم و به مرحله بعد میرویم .
گزینه اول ' Multifunctional Database ' را انتخاب می کنیم و به مرحله بعد میرویم .
در این مرحله فضای مناسب برروی دیسک سخت برای ذخیره اطلاعات جداول انتخاب میکنیم و به مرحله بعد میرویم.
من ' C ' که پیشفرض است را انتخاب می کنم.
گزینه اول ' Decision Support ' را انتخاب می کنیم و به مرحله بعد میرویم .
در این مرحله در قسمت ' Please set the sever SQL mode ' اگر میخواهیم از سیستم های مدریت محتوا که برخی مانند مامبو از حالت ' Strict Mode ' پشتیبانی نمی کنند استفاده کنیم و به مشکل بر نخوریم این گزینه ' Enable Strict Mode ' را غیر فعال میکنیم.
در این مرحله برای اینکه کاراکتر پیشفرض ' UTF-8 ' باشد گزینه دوم را انتخاب می کنیم و به مرحله بعد میرویم.
در مرحله بعد Next را زده و به مرحله بعد میرویم.
در این مرحله در قسمت ' New root password ' رمز ورود برای مدیر Mysql و در قسمت ' Confirm ' تکرار رمز عبور را وارد می کنیم .
نکته : شناسه کاربری ما ' root ' و کلمه عبور , کلمه عبوری که در این مرحله وارد کرده ایم می باشد.
در این مرحله Execute را بزنیم تا تنظمات دخیره و Mysql اجرا شود.
و درآخر نصب و تنظیمات Mysql به پایان رسید.
نصب Php :
فایل فشرده را در شاخه دلخواه (' C ') از حالت فشرده خارج می کنیم
سپس نام پوشه را به ' php ' تغییر می دهیم .
بنابراین فایل های php در (' C:\php ') وجود دارد.
به شاخه ' C:\php ' میرویم و دو پوشه با نام های ' tmp ' و 'uptmp ' می سازیم.
نکته : نام این دو پوشه اختیاری می باشد.
فایل ' php.ini-recommended ' را با Notepad باز می کنیم.
نکته : این فایل مربوط به تنظیمات php می باشد .
متغییر ' upload_tmp_dir ' پیدا می کنیم
و علامت ' ; ' را از اول خط برمی داریم و مقدار "c:\php\uptmp" در جلوی آن قرار می دهیم.
متغییر ' session.save_path ' پیدا می کنیم و علامت ' ; ' را از اول خط برمی داریم و مقدار
"c:\php\tmp" در جلوی آن قرار می دهیم.
نکته : این متغییر محل ذخیره فایل های Session را مشخص میکند.
سپس ' extension_dir ' پیدا می کنیم و مقدار جلوی آن را به "c:\php\ext" تغییر می دهیم.
علامت ' ; ' را از اول خط های زیر ورمی داریم :
extension=php_bz2.dll
extension=php_gd2.dll
extension=php_mysql.dll
extension=php_mysqli.dll
extension=php_zip.dll
نکته : در این قسمت اگر ما نیاز به فعال کردن extension های دیگر برای Php داریم با بر داشتن علامت ' ; ' را از اول خط آن extension و وجود نرم افزار مورد نظر در رایانه رابط php برای آن extension فعال خواهد شد برای مثال ما قبل از این Mysql را نصب کردیم و حال برای استفاده از آن در php علامت ' ; ' را از اول خط های extension=php_mysql.dll و extension=php_mysqli.dll برداشتیم پس اگر شما برای مثال نیاز به بانک اطلاعاتی sqlite داشتید از این قسمت فایل php.ini باید آن را برای php فعال کنید.
نکته : اگر دوست دارید Safe Mode را روشن کنید آن را پیدا کرده و مقدار جلوی آن را به ' On ' تغییر دهید . ( توصیه نمی شود)
در حالت پیشفرض Php خطا ها را نمایش نمی دهد , ' display_errors 'را پیدا می کنیم و و مقدار جلوی آن را به
' On ' تغییر می دهیم.
نکته : در Php چند حالت برای نمایش خطا وجود دارد ,' error_reporting ' را پیدا می کنیم , مقدار جلوی آن ' E_ALL ' می باشد , در خط های زیر این مقدار در مورد حالت های مختلف توضیح داده شده است و شما می توانید حالت مورد نیاز خود را در جلوی ' error_reporting ' بجای ' E_ALL ' قرار دهید.
نکته : اگر بخواهیم هر گونه تظیمات دیگر را تغییر دهیم به دو طریق تنظیمات php را اعمال می کنیم.
برای مثال به دلیل این که سیستم مدریت محتوای Mambo برای Magic Quotes GPC مقدار ' On ' را نیاز دارد شما می توانید
اول این که در فایل php.ini , مقدار ' magic_quotes_gpc ' را از ' Off ' به ' On ' تغییر دهید که در این حالت این مقدار در تمام Localhost یا سرور ما On خواهد بود .
دوم این که در فایل' htaccess. ' که می توان برای هر پوشه از جمله root این فایل را ساخت و تنظیمات خاصی مربوط به Php یا Apache در یک پوشه یا root را اعمال کرد برای مثال :
در پوشه نصب mambo در فایل ' htaccess. ' مقدار ' magic_quotes_gpc ' را از ' Off ' به ' On ' تغییرمی دهیم
فایل ' htaccess. ' را باز کرده و ' php_value magic_quotes_gpc On ' را به آن اضافه می کنیم .
فایل ' php.ini-recommended ' را بسته و تغییرات را ذخیره می کنیم.
فایل ' php.ini-recommended ' را به ' php.ini ' تغییر نام داده و به شاخه نصب Apache منتقل میکنیم. (' C:\Apache ')
فایل ' libmysql.dll ' که در شاخه ' C:\php ' وجود دارد را در شاخه ویندوز کپی می کنیم. (' C:\WINDOWS ')
فایل های' php5ts.dll ' و ' php5isapi.dll ' و ' php5apache2_2.dll ' را از شاخه ' C:\php ' به شاخه
' C:\Apache\modules ' کپی می کنیم.
نکته : این فایل ها مربوط به نوع نصب Php و نسخه Apache می باشد , برای مثال اگر Apache نسخه 2 یا نسخه 1 را نصب کرده بودیم بجای فایل ' php5apache2_2.dll ' به ترتیب فایل ' php5apache2.dll '
یا ' php5apache.dll ' را کپی می کردیم.
درشاخه ای که Apache را نصب کرده ایم (' C:\Apache ') زیر شاخه ای با نام ' conf ' وجود دارد
(' C:\Apache\conf ')که در آن فایل ' httpd.conf ' که مربوط به پیکربندی Apache است را پیدا کرده و با Notepad آن را باز می کنیم.
در قسمتی که ' LoadModule ' ها وجود دارند خط زیر را اضافه می کنیم.
LoadModule php5_module modules/php5apache2_2.dll
برای استفاده و فعال کردن ' Rewrite Mode ' علامت ' # ' از اول خط زیر ورمیداریم.
LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so
به قسمت ' AddType application ' ها می رویم و خط زیر را وارد مکنیم.
AddType application/x-httpd-php .php
نکته : اگر دوست دارید فایل های دیگر با پسوند غیر از' php. ' نیر توسط php پردازش و ترجمه شوند به آخر این خط
می توانید اضافه کنید برای مثال من پسوندی دیگر برای برخی از صفحات خود دارم که php هستند پسوند اختیاری من ' asp. ' می باشد و همچنین من در صفحات HTML خود کد های php می نویسم برای اینکه این کد های php در HTML نیز پردازش شود و در نتیجه اعمال گردد پسوندهای خود را در این قسمت از تنظیمات Apache اضافه می کنم.
AddType application/x-httpd-php .php .asp . html
درجلوی ' DirectoryIndex ' مقادیر دلخواه برای ' index ' شدن را قرار می دهیم مانند خط زیر :
DirectoryIndex index.html index.htm index.html.var index.php
بنابراین اگر فایل هایی که در بالا آمده است در هر پوشه ای باشد فهرست آن پوشه محسوب می شود
برای مثال ' index.php ' , اما اگر فایلی با نام ' index.asp ' داشته باشیم index آن پوشه محسوب نخواهد شد.
نکته : به فاصله بین هر مقدار توجه کنید.
برای اینکه تنظیمات ما در فایل' htaccess . ' اعمال شود به قسمت
' <Directory "C:/Apache/htdocs"> ' می رویم و خط ' AllowOverride None ' را به ' AllowOverride All 'تغییر می دهیم.
حال تنظیمات مربوط به وب سرور Apache تمام شده است تغییرات در فایل ' httpd.conf ' را ذخیره می کنیم.
به Apache Service Monitor می رویم و وب سرور را دوباره راه اندازی می کنیم.
حال مرورگر خود را باز میکنیم و آدرس ' [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ' یا ' [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ' را وارد میکنیم و نتیجه کار را
می بینیم.
به root وب سرور یعنی زیر شاخه ' htdocs ' در شاخه نصب Apache میرویم (' C:\Apache\htdocs ') و نتیجه کارهایی که برای Php تا به حال انجام دادیم را آزمایش می کنیم.
تمام فایل های پیش فرض موجود در این پوشه را حذف می کنیم و سپس یک فایل متنی در این پوشه میسازیم.
فایل را به ' index.php ' تغییر نام می دهیم و آن باز می کنیم.
درآن توسط برنامه ای که قادر به ویرایش فایل های php است کد زیر را می نویسیم و ذخیره می کنیم.
<?php
phpinfo();
?>
نکته : اگر برنامه ای برای باز کردن و ویرایش فایل های Php در سیستم خود ندارید از همان Notepad برای ویرایش این فایل ها می توانید استفاده کنید.
حال مرورگر خود را باز میکنیم و آدرس ' [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ' یا ' [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ' را وارد میکنیم و اگر تمام مراحل را به درستی انجام داده باشیم , تنظیمات و امکانات موجود برای php را خواهیم دید.
موفق و سربلند باشید. :D
پاسخ : راه اندازی Localhost در ویندوز توسط Apache و Mysql و Php
باسلام لینک نسخه PDF را نگذاشتم این هم لینک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
دست شما درد نكنه. ولي من همچنان ميگم كسي نيازي نيست انقدر درگيري براي خودش درست كنه. ساده تر هم ميشه. APPSERV و تنها يك كلام بس است. قبلاً در اين باره كلي بحث شده لطفاً در انجمن بگرديد و در اين تاپيك سوالي من باب پرسيده نشود!
از جناب آقاي رجبي به خاطر ارسال اين پست بسيار مفيد تشكر ميكنيم.
موفق و پيروز باشيد.
سلام علی آقا. این پست از اون پست هایی هست که معلومه براش زحمات زیادی کشیده شده و وقت زیادی صرفش شده. از ما هم که کاری جز تشکر برنمیاد. خیلی ممنون.امیدوارم بازهم از وجود شما در انجمناستفاده کنیم.
یــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــلی
سلام با اینکه من عضو تیم اس ام اف لرن هستم ولی در کنار عزیزان و بچه های مامبولرن و با کار با مامبو لذت می برم از اینکه چرا این مقاله را نوشتم این بود که چند سال پیش که کار با پی اچ پی رو شروع کردم ساعت ها وقت گذاشتم به دلیل اینکه در اینترنت نمونه ای مشابه به این سادگی و کاملی نیافتم همچین با دیدن مشکلات دوستان برای نصب این شبیه ساز ها و دردسر های متفاوت با آنها و محدودیت هایی که دارند مثلا ورژن و نسخه های استفاده شده در آنها تصمیم گرفتم که حداقل به عنوان عضو کوچکی همانند دوستان گلم بهرام جان محسن عزیز که شبانه روز دارند خدمت میکنند منم برای تشکر از این دوستان و خدمت به کاربران مامبولرن این مقاله رو آماده کردم هم با کپی رایت مامبو لرن و هم برای سایت خودم .
در ضمن به همه شما توصیه میکنم که خودتونو به راحتی عادت نیدید وقتی چند وقت دیگه مدیریت یک سرور به دستتون افتاد واقعا آن موقع راحت خواهید بود نصب و پیکربندی طبق همین مقاله من در مدت 5 دقیقه انجام میدم اینو جدی میگم پس شما هم شروع کنید سخت نیست. :)
یا علی
اين جمله اي گفتيد سخت نيست رو موافقم و همچنين اينكه ميگيد حتماً برن و ياد بگرن هم موافقم. اما براي استفاده خونگي بهتره كه از هموني كه گفتم استفاده بشه. من كه گفتم خيلي ممنون. بازم ميگم خيلي ممنون و با تشكرات فراوان. اگه بخواهيد باز هم ميگم. شما روي سر ما جا دارين!
موفق و پيروز باشيد.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16028.msg84472#msg84472 date=1220044205]
اين جمله اي گفتيد سخت نيست رو موافقم و همچنين اينكه ميگيد حتماً برن و ياد بگرن هم موافقم. اما براي استفاده خونگي بهتره كه از هموني كه گفتم استفاده بشه. من كه گفتم خيلي ممنون. بازم ميگم خيلي ممنون و با تشكرات فراوان. اگه بخواهيد باز هم ميگم. شما روي سر ما جا دارين!
موفق و پيروز باشيد.
[/quote]
سلام عزیز من واقعا نمیخواستم بگم تشکر کنید یا کار بزرگی کردم این فقط توصیه و نظرات من بود نظر شما هم محترم هست به هر حال سو تفاهم نباشه من هم از شما متشکرم.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16028.msg84455#msg84455 date=1220041522]
دست شما درد نكنه. ولي من همچنان ميگم كسي نيازي نيست انقدر درگيري براي خودش درست كنه. ساده تر هم ميشه. APPSERV و تنها يك كلام بس است. قبلاً در اين باره كلي بحث شده لطفاً در انجمن بگرديد و در اين تاپيك سوالي من باب پرسيده نشود!
از جناب آقاي رجبي به خاطر ارسال اين پست بسيار مفيد تشكر ميكنيم.
موفق و پيروز باشيد.
[/quote]
اول از دوست خوبم آقاي رجبي تشکر ميکمنم.
دوست عزيرم (پسر مهربون) شايد شما لازم بشه در IIS اينها رو نصب کني ديگه APPServ به درد نميخوره.
ممنون از دوست خوبمون آقای رجبی
خیلی وقت بود دنبال همچین آموزش کاملی می گشتم.
ممنون و
موفق باشی
[quote author=szabeh link=topic=16028.msg84551#msg84551 date=1220099561]
اول از دوست خوبم آقاي رجبي تشکر ميکمنم.
دوست عزيرم (پسر مهربون) شايد شما لازم بشه در IIS اينها رو نصب کني ديگه APPServ به درد نميخوره.
[/quote]
دوست عزيز. منم كه نگفتم اين بد هست نصب نكنيد. گفتم كه وقتي نياز شما بيش از APPSERV نيست. پس نيازي نيستش كه نصب كنيد.
در ضمن آموزش آقاي رجبي خيلي مفيد هستش. مطمئناً به درد خيليها ميخوره و يادگرفتنش خيلي خوبه. پس همه بايد بخونن و ياد بگيرن.
اصلاً يه چيزي - به من چه. هركي ، هر برنامه اي خواست نصب كنه. (ديگه نظري در رابطه با شبيه سازها نميدم تا فكر نكنيد appserv يا xamp مال من و يا مال بابامه!)
موفق و پيروز باشيد.