مشکل در بخش تمامی مطالب و محتوا ( جدیده )
سلام به شما عزیزان ...
من مامبو رو امروز دانلود کردم و روی لوکال با همون app و تنظیماتی که شما گفته بودید نصب کردم ... هیچ کدوم از قسمت های اون مشکل ندارن فقط قسمت تمامی مطالب و محتوا مشکل داشت ... توی انجمن گشتم و فهمیدم که مشکل وجود داشته و دوستان یه فایل به نام admin.content.php داده بودند که جایگزین فایل قبلی کردم ... ارور اول حل شد ولی یه ارور دیگه میده حالا ...: >:(
Fatal error: This file has expired. in c:\appserv\www\mam\administrator\components\com_co ntent\admin.content.php on line 0
ارور بالا رو میده ... باید چی کار کنم ... ؟ :'( :-X
ممنون اگه کمک کنید ... :-[
Re: مشکل در بخش تمامی مطالب و محتوا ( جدیده )
component ya mambote puli estefade kardi ke trialesh tamum shode? mesle comboMAX
ببخشید ها ...
من گفتم که تازه این رو گرفتم و روی لوکال نصب کردم ولی این مشکل رو دارم ...
درضمن بگم که من هیچ چیز اضافی روی مامبو نصب نکردم و فقط خود مامبو رو نصب کردم و در ضمن نصب مامبو رو هم 4 بار انجام دادم ولی درست نشد ....!!!!!!!!!!
با تشکر از شما ...
سلام
فایل زیر رو دانلود کنید و extract کنید و در مسیر /Administrator/Component/Com_content قرار بدید . ببینید مشکلتون حل میشه ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
سلام
راح حل موقتی برگردوندن تاریخ تا یک حد مشخصی به عقبه.
البته روز سرور رو کاریش نمیشه کرد اما لوکال چرا./
در ضمن من این مشکل رو در سرورها ندیدم
سلام
فایلی که برای دانلود گذاشتم رو امتحان کنید . به تاریخ هم دست نزنید . ببینید حل میشه یا نه ؟
یا علی
من همون فایل رو ریختم که این پیغام رو داد ...
الان دوباره این فایلی رو هم که شما دادید ... ریختم ولی باز هم این مشکل رو دارم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( ???
عزیز بد شانسی خودکشی کن راحت بشی ( شوخی )
آخرین نسخه zend رو نصب کن تنظیمات رو هم چک کن ببین مشکلی نباشه
تاریخ کامیپوترت رو هم چکی بکن
باور کنید همه چی درست هست ...
برنامه ZEND رو هم من از سابت mambolearn گرفتم ...!!! والا اون هم جدیده !!
نه منظورم این بود چک کنید که آدرس php.ini فایل conf و غیره رو همون طوری که در سرور شما تنظیم شده وارد کرده باشید