چطوری میتونم ترتیب چینش در ماژول آخرین اخبار رو تغییر بدم؟ این ماژول براساس زمان وارد کردن مطالب آخرین اخبار رو میچینه. من میخوام برخی از خبرها بالاتر از خبرهای دیگه بیاد. چطور اینکارو بکنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چطوری میتونم ترتیب چینش در ماژول آخرین اخبار رو تغییر بدم؟ این ماژول براساس زمان وارد کردن مطالب آخرین اخبار رو میچینه. من میخوام برخی از خبرها بالاتر از خبرهای دیگه بیاد. چطور اینکارو بکنم؟
اين كار به طور طبيعي امكان پذير نيست
مگر تاريخ مطالب رو عوض كنيد
در واقع با این کار هم یه جورایی آسفالت میشم!! میخوام خبرهای مربوط به یک سری همایش رو بگذارم و میخوام این خبرها هم براساس تاریخ برگزاریشون مرتب بشن. هیچ ماژول دیگه ای وجود نداره؟
خوب تاريخ برگزاري همايش رو براي مطلب درنظر بگيريد
يا اگر ديناميك بودن براتون مهم نيست يك ماو>ل جديد بسازيد و دستي لينك ها رو به هر ترتيبي كه مايليد قرار بديد
اكستنشن خاصي هم اگر براي اينكار باشه بايد معياري براي ترتيب اونها وجود داشته باشه
معياري هست؟
ضمنا شما اگر مطالب غير همايش مزاحمتون هستند مي تونيد آخرين اخبار رو محدود به مجموعه خاصي كنيد و اخبار همايش رو اونجا بذاريد
سعید جان، راستش درست متوجه نشدم چی میگی! یه نگاه به این سایت بنداز: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اون وسط یه جایی هست به اسم همایشها و مسابقات. این مجموعه زیرمجموعه بخش اخبار هست. حالا میخوام این همایشها به ترتیب برگزاریشون قرار بگیره. حالا اگر اول مطلب ماه آبان رو منتشر کنم بعد مطلب ماه شهریور رو، ترتیبش اونطوری نمیشه که من میخوام. حالا باید چی کار کنم؟
[quote author=Masih link=topic=16142.msg85699#msg85699 date=1220681315]
سعید جان، راستش درست متوجه نشدم چی میگی!
[/quote]
هر جور فکر کردم این چند روز، بهتر از این بلد نیستم بگم! اما یک جور دیگه توضیح می دم شاید بتونم منظورمو برسونم.
[quote author=سعید link=topic=16142.msg85316#msg85316 date=1220454062]
خوب تاريخ برگزاري همايش رو براي مطلب درنظر بگيريد
[/quote]
* وارد ویرایش مطالب بشید ( از بخش مدیریت - مطلب مورد نظر رو ویرایش کنید )
بعد برای هر مطلب، تاریخ درج رو ، همون تاریخ برگزاری همایش وارد کنید.
يا اگر ديناميك بودن براتون مهم نيست يك ماو>ل جديد بسازيد و دستي لينك ها رو به هر ترتيبي كه مايليد قرار بديد
[/quote]
برای اینکه متوجه دینامیک و استاتیک بشید، اینجا رو مطالعه کنید! :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما ببینید اگر تعداد مطالب شما زیاد نیستند و اضافه کردن همایش ها در یک ماژول جدید به صورت دستی کار سختی نیست، و بروز شدن خودکار این همایش ها در ماژول برای شما زیاد اهمیت نداره، می تونید یک ماژول جدید بسازید و لینک مطالب رو با ترتیب دلخواه به صورت دستی در ماژول جدیدی که خودتون ساختید درج کنید.
برای ساختن ماژول جدی: مدیریت ماژول های سایت -> جدید -> ویرایشگر و ....
اكستنشن خاصي هم اگر براي اينكار باشه بايد معياري براي ترتيب اونها وجود داشته باشه
معياري هست؟
[/quote]
برای ترتیب نمایش مطالب باید یک معیاری باشه، که برنامه طبق دستوری که بهش داده شده، بر اساس اون معیار مطالب رو مرتب کنه. مثلا بر اساس تاریخ، بر اساس چینش، بر اساس حروف الفبا یا ... .
اگر اکستنشن هم برای اینکار وجود داشته باشه، شما باید براش تعیین کنید که بر چه اساسی باید مرتب بشه!
چون برنامه نمی تونه بره توی مطلب شما بگرده، مطلب رو مطالعه کنه، کشف کنه این همایش کی قرار هست برگزار بشه و اونها رو بر اساس تاریخ برگزاری مرتب کنه!
ضمنا شما اگر مطالب غير همايش مزاحمتون هستند مي تونيد آخرين اخبار رو محدود به مجموعه خاصي كنيد و اخبار همايش رو اونجا بذاريد
[/quote]
اگر در ترتیب قرارگیری عناوین مطالب، مطالبی جز مطالب مربوط به همایش مزاحم شما هستند ، می تونید اخبار مربوط به همایش رو در یک مجموعه خاص قرار بدید و نمایش آخرین اخبار رو محدود به اون مجموعه کنید.
در کل با توجه به همه این گفته ها، ببینید اگر با تغییر چینش و ترتیب مطالب (در بخش مدیریت، تمامی محتوا یا مطالب بخش x) کارتون درست نشد، باید تاریخ مطالب رو به ترتیب برگزاری همایش وارد کنید تا مشکلتون حل بشه. این مورد رو هم در * توضیح دادم!