یک تقاضا از مدیران مامبولرن
با عرض خسته نباشید و تشکر از زحمات بی شائبه شما و پاسخهای به موقع و کاملتان , پیشنهاد می کنم در صورت تمایل و امکان یک مجموعه مرتب شده از سوالات و جوابهای صورت گرفته یا مسائل مطرح شده را جمع آوری نموده و در یک فایل Word با امکان دانلود , جهت استفاده بهینه و سریع تر از مطالب و تجربیات بر روی انجمن قرار دهید .
ممنون میشیم هممون اگه بشه . :D :
Re: یک تقاضا از مدیران مامبولرن
اینجا رو ببین : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
:D
ببین خودت میتونی سوال و جوابهای مناسب رو ذخیره کنی ! در اختیار بقیه بزاری فکر جالبیه ! !
دوست عزیز اگه کسی بخاد این کارو کنه باید بشینه کل این Forum رو کپی پیست کنه داخل یه فایل Word! اینجا همه موارد مهم هستن حالا برای هر کاربری موضوعی اهمیت داره.
من یه پیشنهاد دارم ! یکی که اینترنت پرسرعت داره ! بشینه با وب زیپ کلش رو ذخیره کنه بده به بقیه !!!!
پیشنهاد بی شرمانه اییه نه ؟! :D
من که خودم اینترنتم وقت نداره ! پهنای باند اضافی هم که ندارم کم هم آوردم ماهیانه 30 گیگ داریم ماه اول در 19 روز 30.3 گیگ ترنسفر داشتیم ! :D
پاسخ : یک تقاضا از مدیران مامبولرن
دوست عزیز شما آپولو دانلود میکنید :o
سلام. دوست من اين تاپيك مال كي هست؟ :o
نقل قول:
23) حتی الامکان از پست دادن در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصطلاح off topics ) بپرهیزید.
يــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــلي