سلام
ببخشید چجوری میتونم ساعتو از کنار تاریخ حذف کنم در صورتیکه از ماژول <?php echo mosCurrentDate(); ?> استفاده کرده ام
همانند عکس زیر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ببخشید چجوری میتونم ساعتو از کنار تاریخ حذف کنم در صورتیکه از ماژول <?php echo mosCurrentDate(); ?> استفاده کرده ام
همانند عکس زیر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
كدوم عكس؟!
دوست عزيز عكسها رو در سايت tinypic آپلود كنيد.
اين سايتي كه شما آپلود ميكنيد در ايران فيلتر است!
سلام. اينم عكس :
يـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلي
ممنون علی جون از زحمتی که کشیدی
سلام. خواهش مي كنم. البته توي مامبو 4.6.2 من نگاه كردم تاريخ ها اين طوري نيست و به همون صورتي هست كه شما ميخواهيد.
با استفاده از كدهاي مامبو 4.6.2 در اون قسمت يا فايل هاش ببيند مي تونيد كاري بكنيد؟
يـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلي
دوست عزیز
در قالب سایت از این کدها استفاده کنید:
تاریخ:
ساعت:کد:<?php echo jdate("l j F Y"); ?>
حالا هرکدوم رو که خواستین حذف کنید.کد:<?php echo jdate("زمان: g:i a"); ?>
عزیز از کدی که گفته بودی استفاده کردم منتهی ارور میده به این مضمون
Fatal error: Call to undefined function: jdate() in c:\appserv\www\agwd\templates\RTL FNews\index.php on line 77
شما از مامبوی فارسی استفاده می کنید؟
این کد فقط تو مامبو فارسی جواب می ده (تابع jdate یا همون تاریخ جلالی)
از هر دو نسخه مامبو فارسی انگلیسی تو نسخه فارسی این مشکل حل شد ولی تو نسخه انگلیسی ارور میده. اگه زحمتی برات نیست کد نسخه انگلیسی رو هم بذارید ممنون میشم