درود
من یک کامپوننت نقشه سایت سازگار با مامبو 4.6.2 میخ.ام اگه لطف کنید به من معرفی کنید متشکر میشم
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
من یک کامپوننت نقشه سایت سازگار با مامبو 4.6.2 میخ.ام اگه لطف کنید به من معرفی کنید متشکر میشم
joomap
xmap هم هست
سلام . دوستان زحمت کشیدند و خدمتتون عرض کردند .
من برای تکمیل صحبتهاشون لین دانلود کامپوننت xmap براتون میزارم . کامپوننت خوبیه و رو 4.6.2 هم تست کردم .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
xmap مشکل داره یعنی برای من که کار نکرد اصلا ولی توی سایت یه سری از بچه ها می گفتن گوگل هم ایراد میگیره ازش.
از joomap استفاده کن.اینم لینکش:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خروجی xml اون همون چیزیه که گوگل می خواد. فقط یه مشکل کوچیک داره که گوگل warnning میده که اگه نصب کردی بگو تا بهت بگم درستش کنی.
سلام عماد جان .. ممنون از تو صیه ای که کردی .
می تونی همینجا مشکل warnning اون رو توضیح بدی تا دیگه این تاپیک یاد شلوغ نکنیم و به جواب نهایی برسیم ؟
ممنون میشم .
موفق باشی
درود
ممنون از توجه شما دوستان مشکلم حل شد
[quote author=emad_67 link=topic=16240.msg86092#msg86092 date=1220940660]
خروجی xml اون همون چیزیه که گوگل می خواد. فقط یه مشکل کوچیک داره که گوگل warnning میده که اگه نصب کردی بگو تا بهت بگم درستش کنی.
[/quote]
روش رفع مشكل را بفرماييد ممنون ميشم .
يا حق
مشکل خروجی xml رو من هم داشتمنقل قول:
روش رفع مشكل را بفرماييد ممنون ميشم .
البته تو جوملا
از قسمت تنظمیات Compress the XML sitemap to save bandwidth رو انتخاب کنید مشکل حل میشه
متشكر دوست عزيز
يا حق