سه خطای همزمان قبل از نصب ..
:'( این سه پیغام رو هم زمان قبل از نصب دارم ..
Warning: glob() has been disabled for security reasons in /home/hepco/public_html/installation/index.php on line 65
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hepco/public_html/installation/index.php on line 68
Notice: Undefined variable: directions in /home/hepco/public_html/installation/index.php on line 103
این هم آدرس سایت ..
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پاسخ : سه خطای همزمان قبل از نصب ..
فايلها رو ناقص ريختيد و سطح دسترسي فايلها رو تنظيم نكرديد. مثل فايل كانفيگ.
سرورتون چيه ؟ فايلها رو چطوري كپي كرديد؟
سرور Linux هست - Cpanel X . توی آپلود واقعا اذیتم کرد ..
مجبور شدم تیکه تیکه بریزم
نمیدونید کجاش کمه که همون بخش رو آپ کنم ؟
[quote author=siran link=topic=16261.msg86022#msg86022 date=1220895220]
سلام.
ببخشید من یادمه قبلا (الان مامبو ندارم) اومدم نصب کنم مامبو را همون مرحله اول نصب یک خطا داده بود.حالا یادم نیست.ولی واسه دفعه بعد که خواستم مامبو نصب کنم میپرسم.
سطح دسترسی چه فایل هایی و باید به چی تغییر کنه؟
ممنون.
[/quote]
موقع نصب خودش ميگه.
فولدرها و فايلهايي كه نياز به دسترسي بالا دارن به شما معرفي ميشن. (هنگام نصب) اگر اين نيازمندي ها براي مامبو مهم باشه. اصلاً نميتونيد نصب كنيد. پوشه ها به 777 و فايلها 655 . قبلاً در اينباره خيلي بحث شده.
[quote author=merkousha link=topic=16261.msg86024#msg86024 date=1220895454]
سرور Linux هست - Cpanel X . توی آپلود واقعا اذیتم کرد ..
مجبور شدم تیکه تیکه بریزم
نمیدونید کجاش کمه که همون بخش رو آپ کنم ؟
[/quote]
فايل اصلي كه از مامبوديگ دريافت كرديد رو روي هاست خودتون بريزيد و اونو از طريق سي پانل اكستركت كنيد. (از طريق FTP اقدام كنيد . براي اينكار ميتونيد از نرم افزارهاي مخصوص اينكار و ويندوز كمك بگيريد)
الان فايلهاي زبان شما مشكل داره! اما ريسك نكنيد و استاندارد عمل كنيد. (در ضمن دسترسي فايل كانفيك هم مشكل داره 655 كنيد)
موفق و پيروز باشيد.
ممنون تست میکنم .
جواب نگرفتم ، دوباره برمیگردم ;D ;D ;D ;D
سلام.
آقا اصلا هاست شما مشكلات اساسي داره.
ببيند اصلا Session save path : /tmp, Unwriteable هست كه خيلي ضروريه Writeable باشه. و گر نه بعدا حتي نمي تونيد وارد مديريت سايتتون بشيد. Safe Mode هم كه ON هست كه براي كاركرد صحيح مامبو و نصب اكستنشن ها در آينده بايد خاموش باشه.
در كل اول يا اين مشكلات را حل كنيد يا هاستتون را عوض كنيد.
يــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــلي
آره علي جان. اصلاً دقت نكرده بودم. فقط ارورها رو خوندم و فكرش رو نميكردم همچين سروري هم باشه كه ... . ممنون از يادآوريت
اما شايد سرور مقابل بتونه اين ايرادات رو برطرف كنه!
در هر صورت براي همين مسائل هست كه به همه پيشنهاد ميكنيم به مامبو سرور بيان ديگه.
موفق و پيروز باشيد.
سلام
همچنین روی سرور شما تابع glob غیر فعال شده . مامبو نیاز به این تابع داره .
باید از پشتیبانی هاستینگ بخوایید که این تابع رو فعال کنند
یا علی
ممنون از پشتیبانی و راهنمایی های تیم همیشه زنده ی مامبولرن .. ;)