سلام
راستش من مي خواستم اين پرتال مامبو را بر روي سايت شخصي ام نصب كنم اما متاسفانه به خاطر اينكه تازه كار هستم نمي دونم كدام فايل را بايد دانلود كنم ، لذا اگر ممكنه يكي از دوستان لينك دانلود مامبو را برايم بگذارند ممنون مي شوم. با تشكر بدرود
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
راستش من مي خواستم اين پرتال مامبو را بر روي سايت شخصي ام نصب كنم اما متاسفانه به خاطر اينكه تازه كار هستم نمي دونم كدام فايل را بايد دانلود كنم ، لذا اگر ممكنه يكي از دوستان لينك دانلود مامبو را برايم بگذارند ممنون مي شوم. با تشكر بدرود
سلام
به انجمن مامبولرن خوش آمدید.
برای دانلود فایل های زیر باید در سایت عضو بشید ( رایگان است ) [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مامبو فوق حرفه ای را از لینک زیر دانلود کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و پچ بروز رسانی اون رو از نسخه 4.5.3 به 4.5.4 رو از لینک زیر :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن لطفا قوانین انجمن را مطالعه کنید و قبل از ارسال تاپیک جدید در انجمن جستجو کنید.:
قوانین انجمن : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جستجو در انجمن : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]