من رشته تخصصی ام موسیقیه خیلی دوست دارم با گرو هها وانجمن های مامبو کار کنم در چه بخشی می تونم فعالیت بهتری داشته باشم
نمایش نسخه قابل چاپ
من رشته تخصصی ام موسیقیه خیلی دوست دارم با گرو هها وانجمن های مامبو کار کنم در چه بخشی می تونم فعالیت بهتری داشته باشم
شما جدا سازنده ساز هستید؟ اینو نگفته بودین! امیدوارم بتونیم از روحیه شما (حداقل) استفاده کنیم.
راستی ويلن چطور؟ من خودم حدودا 12 ساله ویلن میزنم، کلاسيک و سنتی.
خواهش می کنم ما در حد توان در خدمت هستیم
نمیشه جایی برای نرم افزار های موسیقی و سیستم های مربوطه در مامبو ایجاد بشه که همه استفاده کنند البته با استفاده از قوانین وبرنام های مامبو
یعنی شما بتونی آهنگ توش بزاری ؟
یا آموزش آهنگ بدی ؟
جواد جان در رزومه شما ثبت کردیم این رو انشاالله استفاده کنیم ازت ( شوخی ) :D
قطعا هدف آموزش است .
آهنگ که تو همه سایت ها و وبلاگه ا ریخته نیازی نیست در یک محل تخصصی بیام آهنگ برای گوش دادن یا ... بزرایم
می خواهیم یک پایگاه خوب موسیقی علمی داشته باشیم
خوب نوع کار و ویژگی اون را با هماهنگی دوستان می خوایم انجام بدیم
لطف کنید اگه طرح پیشنهاد یا نظری دارید بفرمایید شاید به یه جمع بندی مفید برسیم
خوب شما امکانات مورد نیاز رو بنویس در مورد بحث می شه
من رشته تخصصی ام موسیقیه خیلی دوست دارم با گرو هها وانجمن های مامبو کار کنم در چه بخشی می تونم فعالیت بهتری داشته باشم چگونگی را متخصصین مامبو بگن
جناب دلفانی سلام
همینطور که در پیام خصوصی هم خدمت شما عرض کردم لطفا به لینک زیر مراجعه کنید . در این صفحه تیم های مختلف مامبولرن به همراه توضیح مختصری از هر تیم نوشته شده . شما با توجه به توانایی هایی که دارید عضویت در تیم مورد نظرتون رو انتخاب کنید و به همراه رزومه خودتون برای ما میل کنید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی