سلام.
فرض کنید سایتی دارای چند دامنه باشه. اما میخواد گوگل فقط اون سایت رو با یک دامنه ایندکس کنه. چطور میشه چنین کاری کرد ؟
با تشکر فراوان.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
فرض کنید سایتی دارای چند دامنه باشه. اما میخواد گوگل فقط اون سایت رو با یک دامنه ایندکس کنه. چطور میشه چنین کاری کرد ؟
با تشکر فراوان.
سلام. اتفاقا من هم مدتی دنبال این موضوع هستم ولی راهکاری رو پیدا نکردم. دراین صفحه هم چیزی راجب این موضوع نوشته نشده: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-1دامنه ها رو پارك نكنيد
2- بلكه با wildcard اونها رو به دامنه اصلي redirect كنيد
-3 جايي به ساير دامنه ها لينك نديد
-4 اگر صفحاتي از ساير دامنه ها كش شدن و تمايل داريد هرچه سريعتر اين صفحات حذف بشن از اينجا درخواست براي حذفش بديد
Google.com/webmasters/tools
در مورد اين تو ضيحات هم اگر ابهامي داريد در انجمن جستجو كنيد ، قبلا بررسي شدند
مثل wildcard و ...
يا علي
اصلا یک سوال : ایندکس شدن با چند دامنه چه مشکلی ممکنه ایجاد کنه ؟
چه نیاز هست با چند دامنه ایندکس بشه آخه ؟!
آخه دامنه سایت من قبلا روی یک سایت دیگه بود. وقتی این دامنه رو وصل کردم به هاست هنوز صفحات قبلی ایندکس شده موندند . منم عجله دارم ! میخوام دامنه های دیگرو باز کنم تا با اونا ایندکس بشه. توی گوگل هم درخواست دادم که صفحات ایندکس شده قبلی رو پاک کنن اما denied شد.
معلومه چون هنوز آدرس های قبلی وجود دارند. مگه یه کار کنید که آدرس های قبلی غیر قابل crawl بشند. حالا چی کار کنیدش به ذهنم نمی رسه ، از طریق robots.txt نمی شه یه کارایی کرد تو این مورد؟! که مثلاً crawl نشه؟ البته احتمالا این جوری نیاز به هاست متفاوت برا دامنه ی جدید دارید ...
همون طور که آقا سعید گفتن باید Redirect کنی همه رو روی یک دامنه. با این کار بعد یه مدت بقیه حذف می شن. البته ممکنه چند ماه طول بکشه. با robots.txt هم اگه جلوی crawl رو بگیری باز هم مدتی زمان میبره که کلا حذف بشه. به نظرم همون redirect بهترین راهه.