بسم الله الرحمن الرحیم
سلام،
شکر خدا باشگاه تخصصی دانشجویان هم راه افتاد. این باشگاه جهت افزایش بار علمی دانش جویان کار خودش را شروع کرده.
آدرس: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام،
شکر خدا باشگاه تخصصی دانشجویان هم راه افتاد. این باشگاه جهت افزایش بار علمی دانش جویان کار خودش را شروع کرده.
آدرس: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوار رنگی بالا خیلی عریض و بی مورد است
از فونت بهتری برای نوشته ها استفاده کنید
عرض صفحه مطالبتان خیلی کم است
در مورد عرض نوار رنگی و عرض صفحه مطالبم حق با شماست. منتها به دلیل ناآشنایی من با مامبو و کلا زبان برنامه نویسی، حل این مشکلات کمی طول می کشد.
از اظهار نظرتان متشکرم و خوشحال خواهم که نظرتان را درباره دیگر اجزای باشگاه بدانم.
سلام. سايت خيلي مفيدي هست اگه راه بيفته.
در مورد فونت هم از اونجايي كه اين قالب ، قالب پيشفرض مامبو هست فونت مطالبش هم Tahomaبوده. حالا اگر شما به فايل css قالب دست نزديد، مشكل از زمان ارسال محتوا توي مديريت مامبو هست. توي همون اديتور فوت را Tahoma كنيد. اگر هم از ورد مطاب را كپي كنيد، قبل از پيست كردن توي اديتور مامبو يك بار توي notepad پيست كنيد و مطالب را دوباره از داخل notepad كپي كنيد و سپس توي اديتور خود مامبو پيست كنيد.
يــــــــــــــــاعــــــ ــــــــــلي
سلام،
خیلی ممنون و متشکر.
اما در مورد فونت باید هم توضیحی رو عرض کنم و هم یک سوال
تا پیش از این که من با IE کار می کردم مشکلی در فونت ها ندیدم (بجز موقع نوشتن). اما از دیروز که با موزیلا کار کردم تازه دیدم کلمات بزرگ و کوچک شده است. مشکل از فونت ها نیست بلکه بخاطر این بود که من نیم فاصله (شیفت + فاصله) رو از یکی از متن های وردم کپی کردم و کلمات دقیقا از همان جا بزرگ شد.
حالا سوالم اینه که راهی هست که نیم فاصله رو توی خود سایت قرار داد؟
سلام. خوب شما مستقيما از ورد كپي مي كنيد؟ اگر جواب مثبته اين كار مشكلاتي و كدهاي اضافي را به همراه داره. شما بايد همونطوري كه عرض كردم ابتدا متن ورد را داخل notepad كپي كنيد و سپس دوباره متن داخل نوت پد را به اديتور مامبو منتقل كنيد. و يا اينكه از دكمه ي Wordداخل خود اديتور مامبو براي انتقال مستقيم متن از ورد استفاده كنيد.
يـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــلي