سلام
وقتی مامبو را روی هاست نصب می کنیم فایل زیپ شده را در public_html
extract mikonim?
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
وقتی مامبو را روی هاست نصب می کنیم فایل زیپ شده را در public_html
extract mikonim?
سلام.
هدف شما از طرح اين سوال چي هست؟
شما بايد فايل رو جايي كه ميخواييد اكستركت كنيد.
حالا ممكنه كه در روت هاست اكستركت كنيد و يا توي يك پوشه مثل fa و يا edition1 و يا ... . اين بستگي به نظر شما داره كه بخواهيد چيكار كنيد.
نيكبخت باشيد.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16454.msg87317#msg87317 date=1221575811]
سلام.
هدف شما از طرح اين سوال چي هست؟
شما بايد فايل رو جايي كه ميخواييد اكستركت كنيد.
حالا ممكنه كه در روت هاست اكستركت كنيد و يا توي يك پوشه مثل fa و يا edition1 و يا ... . اين بستگي به نظر شما داره كه بخواهيد چيكار كنيد.
نيكبخت باشيد.
[/quote]
من میخوام که مامبو رو روی هاست نصب کنم.اما وقتی در public_html
extract کردم در صفحه اول سایت این پیغام را داد:
The page cannot be found
خوب شما حتماً اشتباهي انجام دادي!
در پوشه www ببينيد چگونه هست؟
دقيقاً كاري كه انجام داديد رو شرح بديد.
نيكبخت باشيد.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16454.msg87326#msg87326 date=1221579001]
خوب شما حتماً اشتباهي انجام دادي!
در پوشه www ببينيد چگونه هست؟
دقيقاً كاري كه انجام داديد رو شرح بديد.
نيكبخت باشيد.
[/quote]
من فایل زیپ شده رو در هاست در public_html آپلود کردم.بعد هم اکسترکتش کردم الان هم همه قسمت هایی که در public_html هست عینا در www هم وجود داره.
آدرس بديد ببينم مشكل از كجاست.
قانوناً سايت شما با وارد كردن آدرس بايد باز بشه و براي نصب برنامه برود!
نيكبخت باشيد.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16454.msg87404#msg87404 date=1221605397]
آدرس بديد ببينم مشكل از كجاست.
قانوناً سايت شما با وارد كردن آدرس بايد باز بشه و براي نصب برنامه برود!
نيكبخت باشيد.
[/quote]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پسورد و یوزر نیم رو هم نیاز دارید؟
من در درجهاي نيستم كه شما براي من اطلاعات سايتتون رو ارسال كنيد.
بايد مديران ارشد اينكار رو قبول كنند. ولي اگر ميتونيد به ديگران اعتماد كنيد بصورت پيغام خصوصي اطلاعات cpanel رو برام ارسال كنيد.
نيكبخت باشيد.
سلام
مامبو در سايت شما آماده نصب ميباشد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اينبار براي تغييرات پرميشن فايلها و فولدها دقت بيشتري بكنيد و فايلهاي اضافي رو حتماً از هاست خود حذف كنيد.
نيكبخت باشيد.
** دو پست شما یکی شد
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16454.msg87486#msg87486 date=1221666683]
من در درجهاي نيستم كه شما براي من اطلاعات سايتتون رو ارسال كنيد.
بايد مديران ارشد اينكار رو قبول كنند. ولي اگر ميتونيد به ديگران اعتماد كنيد بصورت پيغام خصوصي اطلاعات cpanel رو برام ارسال كنيد.
نيكبخت باشيد.
سلام
مامبو در سايت شما آماده نصب ميباشد.
اينبار براي تغييرات پرميشن فايلها و فولدها دقت بيشتري بكنيد و فايلهاي اضافي رو حتماً از هاست خود حذف كنيد.
نيكبخت باشيد.
** دو پست شما یکی شد
[/quote]
ممنون از کمک تون...
فقط یه سوال دیگه شما از اول برای من مامبو نصب کردید؟.....مامبو فارسی؟
این سایت به زبان انگلیسی هست....اگه مامبو فارسی باشه مشکلی ایجاد نمی شه؟
سلام
من كه مامبو نصب نكردم!
شما خودتون ميتونيد مامبو انگليسي رو بر روي سايتتون آپلود كنيد و اون نسخه رو نصب كنيد.
ولي يادتون باشه كه در اين انجمن فقط از نسخه فارسي شده پشتيباني ميشه.
پس بهتره كه از نسخه فارسي اونم نسخه آخري استفاده كنيد.
اما اينكه اگر از نسخه فارسي استفاده كنيد مشكلي پيش نمياد بايد بگم كه اگر قالب شما مخصوصي سايت انگليسي زبان طراحي بشه مشكلي نخواهيد داشت.
نيكبخت باشيد.