پاسخ : خطا در هنگام ارسال پست
سلام. ارور Internal Server Error رو سرچ کنید به جواب می رسید
یک نمونه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز
ممنون
من مباحث مربوط به این ارور را مطالعه کردم .
همشون یا تغییری توی سایت داده بودند یا htaccess را تغییر داده بودند و سایتها از همون ابتدا این پیام براشون میومده . ولی برای تالار بنده فقط یک یوزر و آن هم فقط هنگام ارسال این خطا را گزارش کرده .
خو من هنگام ارسال موضوع مشکلی ندارم و خطا هم نمیده و کلا سایت بدون مشکل باز میشه .
آدرس بدید ما هم چک کنیم ، ممکنه این مشکل اتفاقی بوده باشه
به این جمله توجه کنید
[quote author=A.R.Mَ link=topic=16540.msg87781#msg87781 date=1221844731]
خو من هنگام ارسال موضوع مشکلی ندارم و خطا هم نمیده و کلا سایت بدون مشکل باز میشه .
[/quote]
عجیب نیست؟
به نظر من مشکلتون اتفاقی بوده
به قول نوید: "آدرس بدید ما هم چک کنیم"
اگه ممکنه در مورد تعداد کاربرانی که بهتون گزارش دادند و اینکه خودتون تا بحال از ip های دیگر تست کردید یا نه بیشتر توضیح دهید ... یا اینکه بین مرورگر شما و دوستانتون تفاوتی هست یا خیر؟
هر چی سرنخ ها بیشتر باشه زودتر به نتیجه میرسیم
وارد انجمنتون که شدم دیدم همین امروز تعدادی ارسال شده
پس مشکلی نباید باشه ... البته اگه فقط یکبار و فقط از یک کاربر گزارش داده شده باشه
فقط می مونه یه چیز
اینکه فقط همون یک کاربری که اشاره کردید همیشه هنگام ارسال این مشکل رو داشته باشه
1- سطح دسترسی اون کاربر رو چک کنید (البته زیاد به سطح دسترسی مربوط نمیشه .. ولی چک کردنش ضرری نداره)
2- اگر ممکنه اون کاربر رو حذف کنید و دوباره عضوش کنید
3- سرعت اینترنت اون کاربر رو چک کنید ... اصلا خودتون از سیستم خودتون با نام کربری اون کاربر وارد سیستم شوید و چک کنید
4- بررسی کنید سیستم کاربر مورد نظر ویروسی است یا خیر
5- از phpmyadmin هم میشه کمک گرفت
سرافراز باشید