سلام.من آخرین ورژن مامبو رو نصب کردم.
ولی هنگام ورود به قسمت مدیریت اون پس ووردی که زده بودم رو ازم قبول نمیکنه.باید چی کار کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.من آخرین ورژن مامبو رو نصب کردم.
ولی هنگام ورود به قسمت مدیریت اون پس ووردی که زده بودم رو ازم قبول نمیکنه.باید چی کار کنم؟
سلام
به انجمن خوش آمديد.
لطفاً قوانين را مطالعه كنيد و قبل از مطرح كردن هر سوال در سايت و انجمن جستجو كنيد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نيكبخت باشيد.
دوست عزیز از زاهنمایی های شما متشکرم.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16572.msg87953#msg87953 date=1221999330]
سلام
به انجمن خوش آمديد.
لطفاً قوانين را مطالعه كنيد و قبل از مطرح كردن هر سوال در سايت و انجمن جستجو كنيد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نيكبخت باشيد.
[/quote]
سلام . امروز خود بخود ادمين پسور من هم عوض شد ! نمي دونم هكم كردن يا نه ولي چيزي تغيير نكرده بود توي سايت ولي مجبور شدم منم از سي پنل برم و درست كنم .
خواستم اين توصيه رو به شما كنم كه حتما حتما حتما بعد از اينكه پسوردتون رو پيشفرض كردين و درست شد بريد و از همون كنترل پنل سايتتون روي پوشه ادمين پسورد بزاريد . اينطوري خيلي امنيت ميره بالا ...
اگر پسورد سایت خود به خود ریست شده (احتمال هک هست) پس فایل های هاست چک کنید که فایل با نام index.html اضافه ش ده یا نه