-
لیست کشویی
سلام
دوتا سوال درباره منو های کشویی دارم:
1-اولا من از مامبوی 4.6.5 استفاده می کنم.از ماژول JSCook استفاده می کنم.ولی فقط نامش در منوی سمت چپ نشان داده میشه.ولی ایکن های منو نشان داده نمی شه.چی کار کنم که ایکن های منو نشان داده بشه.هیجی نشان نمی ده.خالی هست.چه کنم؟
2-در استفاده از کامپوننت swmenufree .وقتی سیستم منو را روی حالت myGosu Menu می ذارم.منوی کشویی به طرف سمت راست باز میشه.هر کار می کنم طرف سمت چپ باز نمی شه.چی کار کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
-
پاسخ : لیست کشویی
در مورد سوال 2 اگر swmenu فارسی استفاده می کنید توی تنظیمات این کامپوننت :
اندازه, موقيعت & نقطه شروع --> نقطه شروع زيرمنوها -->سطح 1 زيرمنو - نقطه شروع چپ:
را تغییر بدید مثلا -100
انقدر عدد عا را تغییر بدید تا موقعیت دلخواه به دست بیاد(یعنی منو سمت چپ باز بشه)
یا حق
-
سلام
هیچ کدام از دو تا مشکل هام حل نشد
خواهشا راهنمایی بفرمایید
-
با درود و سپاس
زیاد منطقی نیست، برای راست به چپ کردن با اعداد بازی کنیم، بهتر است الگورتیم برنامه را درست کنیم. برای نمونه اگر همین تنظیمات را استفاده کنید بر روی vertical و horizontal برای شما درست کرده ام.
برای دریافت می توانید از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید.
این فایل را دریافت کرده و بجایDropDownMenuX_Packed.js در پوشه modules/mod_swmenufree/ بریزید. این فایل OpenSource می باشد، برای فشورده سازی می توانید در گوگل نوشته JS Compressor را جستجو کنید.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
-
سلام
من هم مشكل شماره 1 را دارم.
يا علـــــــــــــــــي
-
سلام اقای سیادتی یه سوال
من فایلی که گذاشته بودید را دانلود کردم و توی همون فولدری که گفتید کپی کردم.مشکلم هم حل شد.
سوالم اینه .این مطلبی که گفتید:
توانید در گوگل نوشته JS Compressor را جستجو کنید.
را انجام ندادم.ایا اگه انجام ندم مشکلی پیش میاد؟
یا علی
-
با درود و سپاس
خیر، مشکلی پیش نخواهد آمد. تنها کمی حجم بیشتری را خواهد گرفت. که زیاد مهم نمی باشد.
در مورد پرسش علیرضا، لطفا جستار(تاپیک) نو باز کنید.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
-
سلام
ممنون از پاسخ دوستان، البته من طبق سئوال آقاي mrsmhn ، گفتم من هم همين مشكل را دارم.
البته قبلا مطرح كرده بودم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
والبته پاسخ رضايت بخش نبود!
در هر حال ممنون.
يا علـــــــــــــــي