تغییر در قالب اصلی مامبو و یک گله از مامبو
با سلام من می خواستم در قالبmambo-4.6در قسمت عکس هایش تغییراتی ایجاد کنم و نه می توان عکس هدر و لوگو رو حذف و یا جایگزین کرد آیا این قالب داری کپی رایت است و در آن نمیتوان تغییری ایجاد کرد یا هم باید پرمیشن آن را تغییر داد و اگر پرمیشن است چه باید انجام دهیم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همچنین من به عنوان یکی از افرادی که از مامبو استفاده می کنم اصلا نه در مامبو یک قالب تر و تمیز زیبا و کارا نمی توان پیدا کرد
و نه ماژوال و نه هیچ خواهشا یک قالب زیبا بی نقص مانند قالب نیوک که همه دارند یه همون سایت دیتا لایف که قالب های زیادی داره چرا شما قالب ندارید
datalifecms.ir
پاسخ : تغییر در قالب اصلی مامبو و یک گله از مامبو
[quote author=mamasani link=topic=16776.msg89173#msg89173 date=1223189544]
با سلام من می خواستم در قالبmambo-4.6در قسمت عکس هایش تغییراتی ایجاد کنم و نه می توان عکس هدر و لوگو رو حذف و یا جایگزین کرد آیا این قالب داری کپی رایت است و در آن نمیتوان تغییری ایجاد کرد
[/quote]
بله این قالب کپی رایت داره چون منم دارم ازش استفاده می کنم :دی
اما جدا از شوخی شما باید برای تغییر هدر و لوگو عکس جدید خودتون رو توی فولدر images قالب جایگزین فایل قبلی کنید.
مثلا برای عکس بالای سایت در فولدر images فایلی به نام splash_4 وجود داره که باید عکسی که می خواین بزارین رو جایگزین این کنید( با همون پسوند)
سوای شما در مورد قالب رو که دوستمان زحمت کشیدن جواب دادن
در مورد گلایه شما، باید بگم که من مدت زیادی هستش که از مامبو استفاده می کنم و به طور کامل هم رضایت دارم شما قبل از انتخاب باید مواردی را که نیاز داشتید را مشخص می کردید تا بعدا به مشکل بر نخورید.
برای داشتن یک قالب خوب در داخل مامبو سرور،مامبو دیگ و همین انجمن یه جستوجویی بکنید اگر بازهم به نتیجه نرسیدید می توانید از خود مامبو لرن یا بقیه دوستانی که در این انجمن فعالیت می کنن سفارش طراحی قالب بدید این را هم اضافه کنم که من خودم هم طراحی انجام میدهم ;D
البته من هم به شما احترام می گذارم چون کار زیاد و زحت کشیده اید من فقط از شما دارم یک قالب که مناسب سایت خبری باشه و با سایز معمولی وب سایت ها باشه و شیک و مدرن باشه به من معرفی کنید چیزی تو مایه های سایت قالب سایت تابناک
بعدش هم اینکه من عکس ها ها را در همان پوشه عکس ها با همان پسوند آپلود و جایگذاری کردم ولی باز همان عکس بود
خواهشا یک قالب خبری برای من معرفی کنید
دستت همتون هم درد نکنه و عاقب بخیر شید و هر کدومتون پولدار عالم بشید.
دوست عزیز اگه این کارو انجام دادید پس به طور قطع تصاویر جدید لود خواهد شد.مگر اینکه مرورگر شما از فایلهای ذخیره شده خودش استفاده کند.در کل بعد از تعویض فایلها قضیه حله ;D
من سایت تابناک رو بررسی کردم.
این سایت چیز بخوصی نداره که نشه با مامبو به اون برسید، فقط در زمان طراحی قالب و چیدمان ماژول ها باید دقت به عمل بیاورید.شما با مامبو میتوانید به امکانات خیلی بیشتری نصبت به این مجموعه خبری دسترسی پیدا کنید البته به اضافه امنیت و پشتیبانی خوب
برای اشنایی با مامبو به سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بروید و مقالات اموزشی را مطالعه نمایید