عدم نمایش یک مطلب با وجود انتشار در صفحه اول
به نام خدا
سلام به دوستان.
مشکل این هست که من یک مطلب را به تاریخ 17 مهر 87 در سایت منتشر کردم.
اما آن را با وجود اینکه در صفحه اول منتشر کردم نمایش نمیدهد. اما در ماژول آخرین اخبار (تغییر نام دادم به "تازه ها") نشان میدهد :-\ :-\ :-\
الان تاریخ این مطلب را به روز 18 مهر تغییر دادم. اما دیگه توی تازه ها هم نشان میدهد.
مشکل از کجاست؟؟؟ :-[ :-[
پاسخ : عدم نمایش یک مطلب با وجود انتشار در صفحه اول
سلام دوست عزیز
امروز 17 مهرماه است
مگه میشه مطلبی که تنطیم کردی 18 مهر نشون بده . یک روز زودتر نشون بده ؟
پاسخ : عدم نمایش یک مطلب با وجود انتشار در صف
سلام
تاريخ هاست خود را چك كنيد.
مطمئن شويد كه تاريخ ميلادي و ساعت آن صحيح است.
نيكبخت باشيد.
سلام
اگر اطلاعي از اين موضوع نداريد هم اكنون تاپيكي با اين موضوع در حال فعاليت ميباشد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
طبق اين تاپيك روش مشاهده زمان دقيق سرور خود را ميتوانيد پيدا كنيد.
موفق باشيد.
** دو پست شما یکی شد
سلام.شما در قسمت مديريت در تاريخ مطلب دقت كنيد و ببينيد كه مثلا 17 مهر 1383 يا سال ديگري غير از امسال هست يا نه؟اگر اين گونه هست مشكل از همينجاست و قرار شده تيم پچي منتشر كنند كه فعلا منتظريم.
يـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــلي
سلام. ممنون از همه شما.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16849.msg89567#msg89567 date=1223448631]
سلام
اگر اطلاعي از اين موضوع نداريد هم اكنون تاپيكي با اين موضوع در حال فعاليت ميباشد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
طبق اين تاپيك روش مشاهده زمان دقيق سرور خود را ميتوانيد پيدا كنيد.
موفق باشيد.
[/quote]
من چیزی در مورد نحوه به دست آوردن زمان سرور نفهمیدم.
راست میگید حواسم نبود امروز 17 مهر هست و من اشتباه کردم.
ببینید تاریخ و ساعت مربوط به این مطلب برابر هست با : 1387-07-17 02:06:43
راستی یه مشکل دیگه هم دارم. دوست من با دسترسی سوپر ادمین با نام کاربری و یوزر خودش وارد شده و دوتا مطلب
به نام های "راههای پیشگیری از سنگ کلیه" (با تاریخ و ساعت : 1387-07-17 02:13:21 )
و "اهداف تشکیل یک خانوادهی سالم چیست ؟" ( با تاریخ و ساعت: 1387-07-17 02:51:27 )
را در سایت منتشر کرده. همچنین در صفحه اول سایت منتشر کرده. اما نمیدونم چرا مورد دو را در صفحه اول نشان نمیده؟؟؟
در ضمن من الان که وارد پنل مدیریتی شدم کنار آیتم محتوای "راههای پیشگیری از سنگ کلیه" یک علامت قفل نمایش داده میشد و در ضمن عنوان این محتوا نیز از حالت لینک درآمده بود. این مشکل را در مورد 3 یا 4 مطلب دیگری هم که دوستم در سایت قرار داده بود داشتم.
به دیتابیس رفتم و با مقایسه جداول به این نتیجه رسیدم که مقدار Cheked_out را باید از 63 به 0 تغییر بدم. مشکل حل شد. عکس قفل رفت و عنوان حالت لینک پیدا کرد.
ببخشید زیاد مشکل دارم :'( :'(
ممنونم یا حق
مشكل قبلي شما حل شد؟!
------------------------------------------------------------------------------
محتواي مورد نظر فقط در صفحه نخست منتشر نشده؟!
----------------------------------------------------------------------------------------------------
براي اين مشكل هم كه قفل در مقابل محتواها بوده. شما اصلاً از روش غير معمولي انجام داديد و در اين مواقع بايد از چك كلي استفاده كنيد.
قبلاً در اينبار بحث شده.
اما الان شما ديتابيس را به حالت قبلي بازگردانيد و از روش اصلي اينكار را انجام دهيد.
نيكبخت باشيد.
مشکل من در مورد انتشار مطالب در صفحه اول درست نشده.
در مورد چک کلی هم چشم.
خدا بگم چی کارم کنه؟؟؟؟؟؟ >:( >:( >:( >:(
در مورد تنظیمات صفحه اصلی ( در بخش منوها) چینش را اشتباهی انتخاب کرده بودم. تورو خدا ببخشید.
شرمندم
:-[ :-[ :-[
میشه بگید اون علامت قفلی که در بعضی مواقع نمایش داده میشه به چه معنی هست؟؟؟
مشكل اولتون رو نميدونم چرا اينجوري شده. بايد ديگران كمك كنن. چيزي به ذهنم نميرسه.
اما اين قفل به اينخاطر نمايش داده ميشه كه يك مدير در حال ويرايش محتوا باشه.
اما در برخي شرايط به خاطر بي ملاحظه بودن مدير مربوطه و استفاده نكردن از آيتمهاي مرتبط براي خروج و بستن صفحه از طريق مرورگر اين اتفاق مي افتد. اينكار مامبو به آن خاطر هستش كه يك محتوا در يك لحظه توسط دو نفر ويرايش نشود و فعاليتهاي نفر دومي كه ذخيره ميكند هدر نرود. اگر متوجه نشديد در انجمن در اين رابطه جستجو كنيد قبلاً بهتر توضيح دادم.
نيكبخت باشيد.