من کامپونتفرئشگاه را 80% فارسی کردم. فقط مونده یکی فایلهای php را راست به چپ کنه. کسی حاضر هست همکاری کنه
اینم عکس فارسی شدش(80%)
نمایش نسخه قابل چاپ
من کامپونتفرئشگاه را 80% فارسی کردم. فقط مونده یکی فایلهای php را راست به چپ کنه. کسی حاضر هست همکاری کنه
اینم عکس فارسی شدش(80%)
نوید جان دستت درد نکنه ...
شما کار فارسی کردنشو تمام کردی فایلهارو بفرست راست به چپ کردنش با ما .
بازم ممنون . امیدوارم همه بچه ها دست به کار بشن و ....
یا علی
آقا من هم كامپوننت ReMOSitory رو كه براي مديريت دانلود فايل هستش رو تا حدود 85% فارسي كردم.اينم لينك دانلود:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن كامپوننت ArtistAvenue كه براي مديريت دانلود ترانه /خوانندگان و... هستش رو هم فارسي كردم.البته اونجوري كه دلم خواست نتونستم فارسي كنم.خوشحال ميشم شما تكميلش كنيد.اينم لينكش:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اميدوارم كه بدردتون بخوره.
سلام
ممنون از زحمات شما
کامپوننت ReMOSitory توسط تیم مامبو لرن فارسی شده و اکنون در حال تست می باشد که در صورت اشکالات احتمالی رفع مشکل شود وتا چند روز دیگر برای استفاده عموم قرار خواهد گرفت
اما از فارسی کردن کامپوننت ArtistAvenue از شما تشکر می نماییم و حتما آن را تست کرده و در صورت بدون مشکل بودن در برای دانلود قرار خواهد گرفت
توجه لطفا دیگر لینک دانلود را در انجمن نگذارید بلکه اگر نرم افزاری برای مامبو را فارسی کردید در بخش دانلود های مامبو لرن ثبت کنید تا بعد از بررسی در آنجا منتشر شود [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بار دیگر از لطف و زحمات شما تشکر می نماییم
یا علی/خداحافظ