سایت من توی گوگل ایندکس نمیشه
سلام من یه سایت زدم تازگیا با smf
مد های sef و ... هم نصب کردم
اما اصلا ادرس سایتم هم که میزنم پیدا نمیشه تو گوگل !!!
چکار کنم ؟
راستی من دسترسی به انجمن هام رو برای کاربران عضو شده محدود کردم
گفتم شاید از اون باشه بعد مد Googlebot & Spiders Mod هم نصب کردم ولی فایده نداشت !
چیکار کنم ؟؟ :'( :'( :'( :'(
پاسخ : سایت من توی گوگل ایندکس نمیشه
زمان میبره تا گوگل بیاد سراغتون
صبر کنید تا گوگل بیاد سراغتون
1- سایتتون رو در آدرس روبرو ثبت کنید (این سایت شما رو در تعداد زیادی موتور جستجو ثبت میکنه): [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2- وقتی انجمن شما برای میهمانان بسته باشه چطور ممکنه گوگل بتونه توش رو اینکس کنه؟ گوگل هم مثل یک کاربر!
3- علاوه بر تمام اینها باید اصول sef و seo رو رعایت کنید تا انجمنتون بهتر در سرچها نمایان بشه.
پیشنهاد می کنم مستقیما هم سایتتون رو تو گوگل add کنید ، سایت مپ و این چیزا رو هم بهش بدید ، برا یاهو هم از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آدرس استفاده کنید و feed و این چیزا رو بهش بدید ، هرچقدر براش بیشتر زحمت بکشید سریعتر ایندکس می شه...
سلام.سيامك جان من توي seo.cu.tc اون چيزي كه شما گفتي را نديدم. :)
يــــــــــــــــاعــــــ ــــــــلي
چه چیزی رو ندیدی؟ مگه من چه گفتم؟
سلام.خوبي؟
منظورم اون قسمت هست كه بايد سايت را submit كنيم.متاسفانه پيداش نكردم.شايد هم نيست اصلا! :)
يــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــلي
از این سایت ها زیاده ، تو گوگل یه سرچ بزنید ، free submit website in search engines
یه عالمه سایت میاره براتون.
سلام.به به خوبي علي جان؟چه خبر؟
خوب درسته با سرچ .... اما قابل اطمينان بودنشون هم مهمه ديگه؟ ;)
يـــــــــــــــاعـــــــ ــــــلي
اينجا رو مطالعه كنيد و بهش عمل كنيد + كمي از چاشني صبر استفاده كنيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
** كليدواژه ها: ايندكس, گوگل, موتورهاي جستجو, بهينه سازي, عدم نمايش سايت در گوگل