من یه مشکلی داشتم که زمان با اینکه در تنظیمات کلی برای نمایش علامت داده میشد ولی در قالب دیده نمیشد. نمیدونم مشکل از کجاست ولی وقتی زیان رو تغییر میدم زمان ارسال و ... دیده میشه. گفتم بگم اگه کسی این مشکلو داره زبان مامبو رو تغییر بده
نمایش نسخه قابل چاپ
من یه مشکلی داشتم که زمان با اینکه در تنظیمات کلی برای نمایش علامت داده میشد ولی در قالب دیده نمیشد. نمیدونم مشکل از کجاست ولی وقتی زیان رو تغییر میدم زمان ارسال و ... دیده میشه. گفتم بگم اگه کسی این مشکلو داره زبان مامبو رو تغییر بده
سلام - ممنون كه تجربيات خودتون رو در انجمن ذكر ميكنيد.
اما چطوريه كه ما بدون اين پيشنهاد شما ميتونيم تاريخ رو ببينيم!؟
احتمالاً مشكل از جاي ديگه بايد باشه! مثلاً قالب و يا مامبوتون رو دستكاري كرديد.
نيكبخت باشيد.
از قالب نمیتونه باشه چون با قالب پیش فرض مامبو هم این مشکلو داره و هیچ تغییری هم در تنظیمات ندادم!
حالا یه سوال. چطوری زبانشو فارسی کنم؟ چون تاریخ رو به انگلیسی نشون میده. اگه هم زبان رو از تنظیمات کلی فارسی کنم که اصلا تاریخ رو نشون نمیده. چخ کنم؟
ميشه يه عكسي از مشكلتون بگذاريد.
من یه کاری کردم. اونم اینه که بعد از نصب مامبو وقتی اینمسیر رو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اجرا کردم این پیغام رو داشتم
For your security please completely remove the installation directory including all files and sub-folders - then refresh this page For support, the official forum can be found at
منم فولدر installation رو پاک کردم که توش ساب فولدر زبلن فارسی هستش. اونوقت قالب اجرا میشده وگرنه off بوده. میگم شاید مشکل به این مربوطه. اگه آره حالا که دوباره این فولدر رو جاش میذارم اونوقت با اجرای اون مسیر بازم همون پیغامو دارم :(
سلام.نه. اون فيال هاي زبان تنها مربوط به محتواي نصب هست و شما هم بايد فولدر installation را حذف مي كرديد كه كرديد.مشكل از اينجا نمي تونه باشه. آدرس سايتتون يا عكس لطفا.
يـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلي
چطوری عکس اضافه کنم؟ رو اضافه کردن عکس کلیک میکنم فقط تگ img میزاره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
img]d:\en.jpg[/img]
سلام
اول یه جا Upload کن بعد آدرسش رو تو همون تگ img بزار (نه آدرسی رو که تو کامپیوترته!)
یا علی
سلام
اینم یه جا واسه آپلود عکس:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی