کمک فوری - سایتم بالا نمیاد
با سلام
سایتم از آخرین بازدیدی که ساعت 6 غروب بود دیگه بالا نمی یاد و این ارور  رو میده
Warning: include() [function.include]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 32831 is not allowed to access ./modules/inc_VisitorData/geoip.inc owned by uid 99 in /home/donale/public_html/modules/mod_VisitorData.php on line 22
Warning: include(./modules/inc_VisitorData/geoip.inc) [function.include]: failed to open stream: Permission denied in /home/donale/public_html/modules/mod_VisitorData.php on line 22
Warning: include() [function.include]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 32831 is not allowed to access ./modules/inc_VisitorData/geoip.inc owned by uid 99 in /home/donale/public_html/modules/mod_VisitorData.php on line 22
Warning: include(./modules/inc_VisitorData/geoip.inc) [function.include]: failed to open stream: Permission denied in /home/donale/public_html/modules/mod_VisitorData.php on line 22
Warning: include() [function.include]: Failed opening './modules/inc_VisitorData/geoip.inc' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/donale/public_html/modules/mod_VisitorData.php on line 22
Fatal error: Call to undefined function geoip_open() in /home/donale/public_html/modules/mod_VisitorData.php on line 23
من چیکار کنم که درست شه
لطفا کمک کنید
ضمنا ادرس سایتم هم اینه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
** دو پست شما یکی شد
پاسخ : کمک فوری - سایتم بالا نمیاد
سلام
سايت شما كه آفلاينه!
اما چك كنيد ببينيد مدير سرورتون دست به تنظيمات هاست زده؟!
safe mode خاموشه يا روشن؟!
نيكبخت باشيد.
از آفلاین در آوردمش .(آخه همین الان خودم این کارو کردم)اگه ممکنه دوباره یه نگاه بندازید
ممنون میشم
سلام.پرميشن هاي پوشه ي فايل ها را چك كنيد صحيح باشه.
يــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلي
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=17017.msg90410#msg90410 date=1224102904]
سلام.پرميشن هاي پوشه ي فايل ها را چك كنيد صحيح باشه.
يــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلي
[/quote]
پرمیشنن فایل و پوشه ها 777 هست
سلام. ماژول اطلاعات کاربر رو حذفش کنین. این ماژولو دستکاری کردین؟
ماژول اطلاعات رو پاک کردم ولی .....
ولی چی؟ اگه احتیاجش دارین دوباره نصبش کنین.
سلام.من الان سايتتون را ميبينم و بالا مياد بدون هيچ اروري. اگر سايت براي شما بالا نمياد كش ها را پاك كنيد و دوباره تست كنيد.
Ctrl+F5 را هم فراموش نكنيد.
يــــــــــــــــــــاعــــــــــــــــــلي
** دو پست شما یکی شد
آقا تشکر سایت دوباره بالا امد