سلام به همه
دوستان عزیز من من اگر بخواهم یکسری فایل را با حجم بیشتر از 8 مگابایت آپلود کنم و درضمن کنترلشان را داشته باشم باید از کدام قسمت مابو فایلم را آپلود کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه
دوستان عزیز من من اگر بخواهم یکسری فایل را با حجم بیشتر از 8 مگابایت آپلود کنم و درضمن کنترلشان را داشته باشم باید از کدام قسمت مابو فایلم را آپلود کنم؟
سلام
خوب مي تونيد از طريق FTP يا Filemanager هاستتون هم اين كار را بكنيد
لطفا منظورتون را دقيقا از كنترل فايل ها بفرماييد
فكر مي كنم داخل خوى مامبوهم از طريق component هايي مثل mamboXplorer يا JoomlaXplorer بشه فايل را uploud كرد
حجم فايل هم به هاستتون مربوط ميشه كه اجازه Uploud جه حجمي از فايل ها را داده باشند
يــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــــلي
علی آقا دست شما درد نکنه خب این mamboxplorer کجاست ؟
منظورم هم از کنترل فایل ها اینه که بهشون دسترسی داشته باشم و در صورت لزوم حذف یا جایگزینشون کنم
سلام. همونطور كه قبلا هم گفتم شما با استفاده از FTP يا Filemanager هاستتون هم مي تونيد اون كنترلي را كه مدنظرتون هست روي فايل ها داشته باشيد.
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=14960.msg79280#msg79280 date=1216317462]
سلام. یه کامپوننت دیگه هم هست به اسم mamboXplorer که می تونید از لینک زیر دانلودش کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/quote]
يــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــــلي
علی آقا خیلی ممنون متشکر ولی می شه بگید چگونه باید این کامپوننت رو نصب کنم؟
ftp کارتون رو بهتر راه می ندازه ها!! cute ftp رو دانلود کنید و ازش استفاده کنید...
[quote author=kassra link=topic=17093.msg91235#msg91235 date=1224608035]
علی آقا خیلی ممنون متشکر ولی می شه بگید چگونه باید این کامپوننت رو نصب کنم؟
[/quote]
سلام.
همون طور كه قبلا هم عرض كردم و علي آقا هم فرمودند FTP و filemanager هاستتون هم مي تونه بهتون كمك زيادي در اين راه بكنه.اما خوب اگر مي خواهيد از اين كامپوننت هم استفاده كنيد مثل بقيه ي كامپوننت ها از قسمت نصب جامع نصبش كنيد و بعد هم مياد توي منوي كامپوننت ها كه مي تونيد اجراش كنيد و ازش استفاده كنيد.
يـــــــــــــــــــــــا عــــــــــــــــــلي