سلام
دوستان آیا فارسی شده این نسخه از داتسو موجود است
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان آیا فارسی شده این نسخه از داتسو موجود است
1.6.3 هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این که 1.3.8 هست
سلام. مثل اينكه داتسو 1.6.2 با مامبو سازگار نيست و اينطور كه يادمه اگر اشتباه نكنم توي برنامه ي تيم قرار گرفته تا فارسي و سازگار بشه.ولي فعلا كه نه فارسيش موجود نيست انگار.
يـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــلي
من روی مامبو 4.6.5 نصبش کردم و هیچ مشکلی نداره .یک مقدار هم فارسیش کردم
سلام
علي جان منم اين نسخه رو نصب كردم مشكلي نداره! فقط اشكالش اينه كه فارسي نشده.
اينم از لينك دانلود اين نسخه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تمامي كامپوننتهاي موجود در مامبو كد رو چك كردم همگي با مامبو 465 سازگار هستند. يكي از اين كامپوننت ها رو هم يكي از دوستان مامبولرن ساخته.
البته اينم بگم كه تيم مامبولرن در صدد اين هست كه نسخه فارسي شده داتسو رو منتشر كنه كه متأسفانه خبري از مديران نيستش!
سه هفته پيش آقاي سيادتي براي همين داتسو گفت : بزودي
دو هفته پيش آقا محسن در رابطه با يك چيز ديگه گفت : بزودي
هفته پيش هم آقا مجيد براي 10000 عضوه شدن مامبولرن گفت : بزودي
فكر كنم ميخوان همه رو با ارائه اين خبرها ذوق زده كنن!
نيكبخت باشيد.
داتسو پر از اشکال و باگه
یه سرچ تو انجمن بکنید
اگر فکر میکنید باگ نداره این کارهایی رو که میگم انجام بدید
سعی کنید به یه عکس رای بدید، جواب اینه: شما یک بار قبلا رای داده اید!!! ( این در حالیه که هرگز قبلا رای ندادید )
سعی کنید از قسمت مدیریت کاری کنید که قبل از اینکه نظرات کاربران به نمایش دربیاد توسط مدیر تایید بشه، این کار رو کردید؟ خب حالا برید به قسمت کاربری و یه نظر برای یه عکس بگذارید! پس چرا نشد؟ هر کس هر نظری رو که دلش بخواد میتونه بگذاره و همون موقع هم نمایش داده میشه، اصلا هم مهم نیست که شما در قسمت مدیریت گزینه به تایید رسیدن نظر توسط مدیر قبل از نمایش در سایت رو انتخاب کرده باشید )
یه بار داتسو رو نصب کنید، حالا پاکش کنید، حالا دوباره نصبش کنید، خب، خراب شد آره؟ حالا مجبورید کل سایتتون رو پاک کنید و دوباره نصب کنید تا بتونید دوباره داتسو رو روش نصب کنید ( کافیه یه بار داتسو رو نصب، پاک و دوباره نصب کنید گالری داتسو خراب میشه و دیگه درست کار نمیکنه و چون مالکیت فایلهای اون با شما نیست ( با مامبو هست ) حتی بعد از پاک کردن نمیتونید فولدرهاش رو از طریق اف تی پی و یا هر طریق دیگه ای پاک کنید )
[quote author=yavarikhani link=topic=17140.msg91353#msg91353 date=1224697165]
داتسو پر از اشکال و باگه
یه سرچ تو انجمن بکنید
اگر فکر میکنید باگ نداره این کارهایی رو که میگم انجام بدید
سعی کنید به یه عکس رای بدید، جواب اینه: شما یک بار قبلا رای داده اید!!! ( این در حالیه که هرگز قبلا رای ندادید )
سعی کنید از قسمت مدیریت کاری کنید که قبل از اینکه نظرات کاربران به نمایش دربیاد توسط مدیر تایید بشه، این کار رو کردید؟ خب حالا برید به قسمت کاربری و یه نظر برای یه عکس بگذارید! پس چرا نشد؟ هر کس هر نظری رو که دلش بخواد میتونه بگذاره و همون موقع هم نمایش داده میشه، اصلا هم مهم نیست که شما در قسمت مدیریت گزینه به تایید رسیدن نظر توسط مدیر قبل از نمایش در سایت رو انتخاب کرده باشید )
یه بار داتسو رو نصب کنید، حالا پاکش کنید، حالا دوباره نصبش کنید، خب، خراب شد آره؟ حالا مجبورید کل سایتتون رو پاک کنید و دوباره نصب کنید تا بتونید دوباره داتسو رو روش نصب کنید ( کافیه یه بار داتسو رو نصب، پاک و دوباره نصب کنید گالری داتسو خراب میشه و دیگه درست کار نمیکنه و چون مالکیت فایلهای اون با شما نیست ( با مامبو هست ) حتی بعد از پاک کردن نمیتونید فولدرهاش رو از طریق اف تی پی و یا هر طریق دیگه ای پاک کنید )
[/quote]
سلام
داتسويي كه شما دربارش صحبت ميكني نسخه قبليش هستش و ويژه نسخه جديد مامبو نيست! انشاالله نسخه جديد رو كه منتشر كردن و در اختيارتون قرار گرفت ازش استفاده خواهيد كرد و لذت ميبريد.
نسخه جديد رو بنده شخصاً چك كردم و اينچنين مشكلاتي كه ميفرماييد رو نداره و سالم كار ميكنه. البته انگليسي اونرو ميگما! هنوز فارسيش رو نديدم.
ولي با توجههايي كه مديران عزيز دارند احتمالاً تا هفته هاي آينده اين كامپوننت مورد علاقه همه منتشر خواهد شد (فارسي).
پس منتظر باشيد تا ببينيد كه مامبولرن هميشه قدرتمند است.
نيكبخت باشيد.
من هم دقیقا آخرین نسخه رو چک کردم، و متاسفانه آخرین نسخه همه این مشکلاتی رو که گفتم داره!
جلل خالق!
ميشه بفرماييد اين اخطارهاي فارسي رو هم همين نسخه آخر به شما داده؟! از كجا دريافت كردينش!؟